sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çekmeköy’de Y.Refah İddiasına Belediyeden Yalanlama Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çekmeköy’de Y.Refah İddiasına Belediyeden Yalanlama Geldi
Abone ol
Çekmeköy’de siyaset Pazar günü gece, ortaya atılan bir iddia, karşıdan gelen bir yalanlama ve sessiz kalan diğer taraflar ile geçti.

           Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen, Çekmeköy Devlet Hastanesi otoparkında çektiği ve yayınladığı video ile hem belediyeye, hemde muhalefet partilerine  yaylım ateşinde bulundu, Çekmeköy Belediyesi hemen iddiaya yanıt vererek asılsız ve yalan iddia olduğunu söyledi.

          Gelelim Yücel Evsen’in iddiasına , Evsen Çekmeköy Devlet Hastanesi’nin karşısına hastaneye gelenlerin kullanması için Çekmeköy Belediyesi’nin otopark olarak kullanıma açtığı araziyi 21 Mart 2023 ‘te  54 Milyon liraya ihale edilerek satıldığını iddia ederek sert tepki gösterdi. Bu ihaleye ana muhalefet olan CHP’de dahil  hiçbir partinin meclis üyesinin hayır demediğini , sessiz kaldıklarını, kimlerin bu işte çıkarları olduğunu sordu…

“Suyu bulandırma ve  çamur at izi kalsın siyaseti”

        Çekmeköy Belediyesi Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan  Adayı  Yücel Evsen’in bu iddasina anında cevap verdi.

“ 24.03.2024 Pazar Günü Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen’in sosyal medya hesaplarından yayınladığı ve hiçbir gerçekliği bulunmayan iddiaları 31 Mart yerel seçimleri öncesinde suyu bulandırma ve  çamur at izi kalsın siyasetinin en somut örneğidir.

           2023 Ağustos ayının son haftasında yaklaşık 7 ay önce a’dan z’ye Çekmeköy Belediyesi’nin halka hizmet düsturuyla yaptığı ve vatandaşların kullanımına sunulan Çekmeköy Devlet Hastanesi Otoparkı’nın Çekmeköy Belediyesi tarafından satıldığı iddiası tamamen yalandır.  Söz konusu iddia sahibinin “Ahlaklı Belediyecilik” söyleminin de ne denli samimi olduğunun göstergesidir.

           Söz konusu otopark alanı Milli Emlak tarafından Çekmeköy Belediyesi’ne devredilmiş ticari alan statüsünde bulunmasına rağmen Çekmeköy Beşediyesi tarafından ihtiyaçlar doğrultusunda Çekmeköy Devlet Hastanesi’ne açık otopark alanı olarak tahsis edilmiştir.” Denildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gençler Sordu Başkan Poyraz CevapladıÖnceki Haber

Gençler Sordu Başkan Poyraz Cevapladı

Necati Alkan Spor Ve Kültür Merkezi YenilendiSonraki Haber

Necati Alkan Spor Ve Kültür Merkezi Yeni...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar