sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Mehmet Altınöz Çekmeköy’de Ziyaretlerde Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmet Altınöz Çekmeköy’de Ziyaretlerde Bulundu
Abone ol
Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz Çekmeköy Madenler Meydanı’nda psrtisinin seçim çadırını ziyaret etti.

           31 Mart Mahalli Seçimleri son günlerinde partilerin seçim çalışmaları hızla devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığının madenler meydanı’nda kurduğu seçim çadırında seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.  Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz yaptığı seçim çalışmaları kapsamında Çekmeköy’e gelerek Madenlerde seçim çadırını ziyaret etti. 

          Yeniden Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet ve Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen’in de eşlik ettiği ziyarette Altınöz parti üyelerine selam vererek hitap etti.

             31 Mart akşamı seçim sandıklarını patlatacaklarını Çekmeköy’- ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacaklarını söyleyen Altınöz konuşmasında “ Yeniden Refah Partisi Türkiye’de en çok kazanan parti olacak inşallah, Yücel Evsen’i de şimdiden Çekmeköy Belediye Başkanı olarak ilan ediyorum. Yeniden Refah gelecek yüzler gülecek diyoruz. Ahlaklı belediyecilik olunca yüzler güler biz bunu sağlayacağız. Burada güzel çalışmalar yürüten İlçe Başkanımız Ömer Zahit Kuvvet’e çok teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun, yönetimine de çok teşekkür ediyorum.  Bu Arada partimiz Türkiye’de en çok üyesi olan 3. Parti hepinize teşekkür ederim” dedi.

          Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Çekmeköy’de esnaf ziyaretleri ve STK ziyareti yaptı.  Yeniden Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet ve Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen akşam iftar programında da muhtarlar ile birlikte oldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmeköy’ün Geleceğini Şekillendirecek ProjelerÖnceki Haber

Çekmeköy’ün Geleceğini Şekillendirecek P...

Çekmeköy Tabiat Okulu Öğrencilere Kapılarını AçtıSonraki Haber

Çekmeköy Tabiat Okulu Öğrencilere Kapıla...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar