sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çekmeköy Tabiat Okulu Öğrencilere Kapılarını Açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çekmeköy Tabiat Okulu Öğrencilere Kapılarını Açtı
Abone ol
Çekmeköy Belediyesi’nin yakın zamanda hizmete açtığı Çekmeköy Millet Bahçesi’nde yer alan Tabiat Okulu’nda eğitimler başladı.

                  Eğitim Vadisi Çekmeköy sloganıyla ilçede eğitime çeşitli alanlarda yatırımlarını sürdüren Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy Millet Bahçesi içerisinde yapımını tamamladığı Tabiat Okulu’nda eğitimlere başladı. Başkan Ahmet Poyraz’ın yeni dönem “Eğlen Öğren Parkları” projelerinden olan park konseptine uygun olarak tasarlanan Tabiat Okulu’nda çocuklara; doğayı keşfetme, öğrenme ve doğa ile uyumlu yaşama becerilerin kazandırılması amaçlanıyor. Ayrıca çocuklara doğa ile doğrudan etkileşim içinde olma fırsatı sunuluyor.

                Doğa yürüyüşleri, doğa keşifleri, bitki ve hayvan tanıma etkinlikleri ile doğa ile yakından ilgilenecek olan çocuklara ayrıca alnında uzman eğitmenler eşliğinde; canlıları tanıyalım,  ekosistemler, kuşları gözlemliyorum, doğadan ilham, toprağın altındaki dünya, mikro dünyaya yolculuk, böcekler, mantarların gizemli dünyası, yeryüzünün örtüsü toprak, tohum topu, yaşam kaynağı güneş, üç kafadarlar güneş-dünya-ay, iklim değişmeden sen değiş, sürdürülebilir yaşamak, permakültür, bitki fotoğrafçılığı, sıfır atık ve gökyüzü gözlemi atölye çalışmaları ile eğlenceli eğitimler ile doğa ve dünyanın güzelliklerini keşfediyor.

             Tabiat Okulu’nda verilen eğitimler ile aynı zamanda çocuklar; doğa sevgisi, çevre bilinci, takım çalışması, liderlik becerileri, dayanıklılık, özgüven ve bağımsızlık gibi değerlerini de pekiştiriyor.

              Tabiat Okulu’nu ziyaret eden öğrencilere, doğa keşiflerinde kullanabilecekleri özel olarak hazırlanan ‘Tabiat Günlüğü’ hediye ediliyor.

Yaş grupları: 6-8 yaş, 8-10 yaş,11-13 yaş

Kontenjan: 20-30 kişi

Seanslar: 10.30-12.30 / 13.30- 15.30

Seans Günleri: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma

Adres: Çamlık Mh. Çamlık Sk. Çamlık Millet Bahçesi

Rezervasyon ve Bilgi İçin Telefon: 0538 255 75 90

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mehmet Altınöz Çekmeköy’de Ziyaretlerde BulunduÖnceki Haber

Mehmet Altınöz Çekmeköy’de Ziyaretlerde...

Ak Parti Çekmeköy’ün Sevgi YürüyüşleriSonraki Haber

Ak Parti Çekmeköy’ün Sevgi Yürüyüşleri

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar