sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Kadın Milli Voleybol Takımımız Şampiyon Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadın Milli Voleybol Takımımız Şampiyon Oldu
Abone ol
2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde Çin’i mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı büyük sevinç yaşattı.

           Amerika Birleşik Devletleri’nde oynanan 2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi final maçında Çin ile karşılaşan millilerimiz maçı 3-1 kazanıp büyük bir başarıya imza attılar. FIVB Kadınlar Voleybol Dünya Sıralaması'nda da ABD’yi geçerek 358,49 puanla liderliğe oturdular.

          2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde Çin’i mağlup ederek organizasyon tarihinde ilk kez şampiyonluğa ulaşan ve şampiyonluğunu çalan Erik Dalı şarkısıyla kutlayan A Milli Kadın Voleybol Takımı için çok sayıda tebrik mesajı yayımladı. Yayınlanan tebrik mesajlarından bir kaçı :

           Cumhurbaşkanı Erdoğan, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“FIVB Milletler Ligi Şampiyonluğuna ulaşarak tarihî bir başarıya imza atan, Türkiye’nin gururu Filenin Sultanları’nı en kalbî duygularımla tebrik ediyorum.”

          Milli Savunma Bakanlığı:  Sizler, Türk’ün gücünü ortaya koydunuz, dünyanın en büyük Kadın Voleybol Takımı oldunuz!   Milletler Ligi’nde Çin’i yenerek şampiyon olan ve asil milletimize gururu ve mutluluğu yaşatan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı kutluyor, kendilerine başarılarının devamını diliyoruz.

        Bakan Dr. Osman Aşkın Bak:   "A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, 2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi final karşılaşmasında Çin’i mağlup ederek şampiyonluğa ulaşması, ülke voleybolu adına büyük bir gurur kaynağı. Sonuna kadar mücadele ederek, bize bu mutluluğu ve heyecanı yaşatan A Milli Kadın Voleybol Takımını yürekten kutluyor, şampiyonluğa uzanan bu yolda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 Temmuz Şehitlerimiz Programlarla AnıldıÖnceki Haber

15 Temmuz Şehitlerimiz Programlarla Anıl...

Bakan Özhaseki “İstanbul’a 350 Bin Konut Yapacağız”Sonraki Haber

Bakan Özhaseki “İstanbul’a 350 Bin Konut...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar