sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Gönüllerde ki Engelleri Kaldırtmaya Çalışanlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gönüllerde ki Engelleri Kaldırtmaya Çalışanlar
Abone ol
Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, Dünya Engelliler Haftası’nı düzenledikleri yemek programı ile üyeleri ile bir araya gelerek kutladı.

           Başarıları ile Çekmeköy’ün gurur kaynağı olan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle düzenledikleri akşam yemeği programında üyelerini ve ailelerini bir araya getirdi. Programa Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çoşar, STK Temsilcileri, İşadamları ve basın mensupları da katılım sağladı.

         Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği’nin Çekmeköy Alemdağ’da bulunan dernek merkezi’nde düzenlenen program da dernek Başkanı Sıtkı Aydemir yaptığı konuşmada;  Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği’nin tüm üyeleri ile birlikte büyük bir aile olduklarını, üyelerinin ve ailelerinin yaşadıkları sorunlarının çözümlenmesi için özveri ile çalıştıklarını, sportif başarılar ile büyük sevinçler yaşadıklarını belirterek, her daim desteklerini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerine, destek sunan işadamlarına, bu programa katkı sağlayan Aras Et ve İşadamı Şükrü Bakar’a,  Çekmeköy Belediye Başkan yardımcısı Latif Coşar’a, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a ve Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik’e çok teşekkür etti.

       Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ise yaptığı konuşmada; Aldıkları başarılı sonuçlarla Çekmeköy’ün gurur kaynağı olan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği’nin tüm sporcularını, ailelerini, dernek başkanı Sıtkı Aydemir ve Yönetimini gönülden tebrik ettiğini söyleyerek, “Elimizden geldiğince yanınızda olmaya çalıştım, yanınızda olmaya da devam edeceğim, sizler insani yaşam alanımızın gökyüzünde ki yıldızlarısınız. Sevgi ve empati ile bütün engelleri aşacağımızı biliyorum. Asıl engel sadece sevgisizliktir.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ampute Futbol A Milli Takımı Dünya ŞampiyonuÖnceki Haber

Ampute Futbol A Milli Takımı Dünya Şampi...

A Millî Takımımızın EURO 2024 Elemeleri fikstürüSonraki Haber

A Millî Takımımızın EURO 2024 Elemeleri...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar