sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çekmeköy’de Okullara Spor Malzemesi Desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çekmeköy’de Okullara Spor Malzemesi Desteği
Abone ol
Çekmeköy Belediyesi ilçede bulunan tüm devlet okullarına spor malzemesi desteğinde bulundu.

                    Eğitim Vadisi Çekmeköy vizyonu ile eğitim alanında desteğini sürdüren Çekmeköy Belediyesi ilçede bulunan 43 devlet okuluna 15 kalemde toplam 5 bin 200 spor malzemesi dağıtımı gerçekleştirdi. Fatma Talip Kahraman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleşen törene Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akhan, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

                  Çekmeköy Belediyesi tarafından hazırlanan spor malzemesi setleri içerisinde; Masa tenisi topu, masa tenisi raketi, badminton raketi, badminton topu, antreman yeleği, atlama ipi, voleybol topu, basketbol topu, futbol topu, yakan top, hentbol topu, basketbol çember filesi, kaleci eldiveni, sek sek brandası, fiziksel etkinlikler seti, jimnastik hulahop ve voleybol filesi bulunuyor. Belediye ekipleri tarafından titizlikle hazırlanan  spor malzemesi kolileri okul yönetimlerine teslim edildi.

                 Spor malzemesi teslim töreninde selamlama konuşmasını yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “ Her yıl spor malzemeleri konusunda okullarımıza gereken desteği sağlıyoruz. Gençlerimizin iyi ve gelişmiş ortamlarda en iyi ekipmanlar ile eğitim almalarını önemsiyor ve destek oluyoruz. İlçemizde okullarımıza spor salonları kazandırmak içinde çalışmalarımız sürdürüyoruz. Şuanda Ekşioğlu ve Nişantepe Mahallemizde 2 ayrı okulumuzun spor salonu çalışmasında sona gelindi. İnşallah en kısa sürede oraları da tamamlayıp gençlerimizin hizmetine açacağız. Çekmeköy’de spor ve sporcuya verdiğimiz desteği sürdürmeye devam edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EURO 2024 FinallerindeyizÖnceki Haber

EURO 2024 Finallerindeyiz

İsrail Katliam Yapmaya DoymuyorSonraki Haber

İsrail Katliam Yapmaya Doymuyor

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar