sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Amatör Spor Kulüplerine Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Amatör Spor Kulüplerine Destek
Abone ol
Çekmeköy Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine desteklerini sürdürüyor.

                 Sporda Çekmeköy’ün elde ettiği başarıların artmasına katkı sağlamak için çalışmalarını sürdüren Çekmeköy Belediyesi, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi ve geleceğin yeteneklerinin keşfedilmesinde kilit rol üstlenen amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde belediye binasında gerçekleşen destek programına 1877 Alemdağ Spor Kulübü adına Sinan Çevik, Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor Kulübü adına Nuh Kurt, Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübünü adına Zafer Uysal, Taşdelen Spor Kulübü Başkanı Rıza Özyurt, Ömerli Spor Kulübü Başkanı Yücel Çakır, İstanbul Kartalları Spor Kulübü adına Onur Kerpiççi, Çekmeköy Çarşı Spor Kulübü Başkanı Yücel Evsel ve Çekmeköy Spor Kulübü Başkanı Sevim Serbest katıldı.

                İlçede bulunan spor kulüplerine desteklerini sürdüreceklerini vurgulayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Gerek ayni, gerek nakdi bu yıl kanunların bizlere tanıdığı haklar çerçevesinde 3 milyona yakın bir yardımı spor kulüplerimize iletiyoruz. Bizim gibi nüfusu 300 bine yaklaşan bir ilçe bazında düşündüğümüzde amatör spor kulüplerine yapılmış en iyi, en ciddi yardımlardan biri bu diyebiliriz. İnşallah buralardan iyi gençler yetişsin. Ahlakıyla dört dörtlük diyoruz ya öyle gençlik olursa illa şu ligde bu ligde olacağız diye bir şey yok. İnşallah buralardan ahlaklı erdemli zeki ve çevik gençlerin yetişmesine vesile  oluruz. Çekmeköy’de bu anlamda gerek sporda gerekse eğitimde görev alan hocalarımıza, gençlerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Gelecekte çok daha güzel liglerde çok daha güzel yerlerde Çekmeköy’ün bütün kulüplerini göreceğiz inşallah, ” dedi.

                Amatör futbol kulüpleri adına konuşma gerçekleştiren Çekmeköy Spor Kulübü Başkanı Sevim Serbest, “Belediyemiz sadece futbol değil bir çok branşta destek oluyor. Bundan sonraki süreçte de daha güzel projelere birlikte yol alarak güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Her şey içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünyanın İlk Siha Gemisi Göreve HazırÖnceki Haber

Dünyanın İlk Siha Gemisi Göreve Hazır

Katar'dan Gelen Konteynerlerden 743'ü Malatya'da KurulduSonraki Haber

Katar'dan Gelen Konteynerlerden 743'ü Ma...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar