sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Yeniden Refah Basın Gününü Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Basın Gününü Kutladı
Abone ol
Yeniden refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkan adayı Yücel Evsen 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutladı.

              Yeniden Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığının Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen, İşçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet, SKM Başkanı Bünyamin Sarıca, İl yönetim kurulu üyesi Ümit Aruk,  İl Başkan Yardımcısı Cemil Cebir ve bölgede görev yapan basın mensuplarının katıldığı kahvaltı programı ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlandı.

             Y. Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet yaptığı selamlama  konuşmasında çalışan gazeteciler gününü kutlayarak tam 1 yıl önce bugün atama ile ilçe başkanı olduğunu belirterek “ Sahada durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu zamana kadar Genel başkanımız Fatih Erbakan’ı iki defa Çekmeköyümüzde ağırlama gururu yaşadık, Çekmeköy’de kendi adayımız ile seçimlere giriyoruz. Belediye Başkanı olarak da adayımız Yücel Evsen’i görmek en büyük dileğimiz” dedi.  Y. Refah partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cemil Cebir’de Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak Çekmeköy’de yaşadığını belirterek “ Çekmeköy’e oldukça önem veriyorum. İlçe Başkanımız Ömer Kuvvet adaylık aşamasında çok başarılı çalışmalar yaptı. Aday olarak Yücel Evsen belirlendiğinde bende büyük memnuniyet duydum” dedi. ,

           Y. Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen’de gazetecilerin dilek ve temennilerini dinledikten sonra seçildiği takdirde basın mensupları ile güzel çalışmalar yapacağını, yerel basının güçlü olmasının Çekmeköy için yararlı olacağını bildiğini o yüzden basın mensuplarının görüş ve önerilerine dikkat edeceklerini söyledi. Kendi projeleri olarak Çekmeköy’ün her türlü sorununu çözme konusu bizim projelerimiz arasındadır. Dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şükrü Bakar Basına Güveç YaptıÖnceki Haber

Şükrü Bakar Basına Güveç Yaptı

Ak Parti İstanbul Adayı Murat Kurum OlduSonraki Haber

Ak Parti İstanbul Adayı Murat Kurum Oldu

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar