sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Sivaslılar Cumhur İttifakı İftarında Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivaslılar Cumhur İttifakı İftarında Buluştu
Abone ol
Çekmeköy’de Sivaslılar, Cumhur İttifakı İftar Programında bir araya gelerek birlik mesajı verdi.

            Çekmeköy Sivas Hafik Yeniköy Derneği’nde düzenlenen “ Cumhur İttifakı  Çekmeköy Sivaslılar İftarı” programına katılım yüksek oldu.  Ak Parti istanbul Milletvekili İsmail Erdem, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mahmut Yalçın ve Metin Kılıç, Çekmeköy Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz ve belediye başkan yardımcıları Fatih Sırmacı, Latif Coşar, Ahmet Epli, Ömer Yazıcı, MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce, BBP Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Arslan, Cumhur İttifakı Belediye meclis üyesi adayları, Nuray Tak, Tayyip Tuna, Cenap Yağmur, Alparslan Şahinoğlu, Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı Yücel Aydın ve çok sayıda Sivaslı vatandaş katılım sağladı.

           Cumhur İttifakı Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Sivaslı Tayyip Tuna, yaptığı selamlama konuşmasında  katılımcılarla birlikte aynı sofrada iftar açmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek  “ Hemşehrilerimiz ile bizler sadece seçim zamanlarında değil, her zaman aynı kalbi , duyguları paylaşıyor  ve sürekli bir araya geliyoruz.  15 yıldır Ak Parti’de çeşitli kademelerde görev aldıktan sonra İlçe Başkanımın ve Belediye başkanımın beni layık görmesiyle belediye meclis üyesi adayı olarak yeni bir yola çıkıyorum. Sivaslı hemşehrilerimin temsilcisi olarak bu yolda bizi destekleyeceklerine inanıyorum.” Dedi.

          Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı Yücel Aydın’da katılımcılara selam vererek “  Meclis Üyesi Adayları Tayyip Tuna ve Nuray Tak’ın destek gecesi ve iftarına  hoş geldiniz . Çekmeköylü Sivaslıların, yakından da tanıdığım bu iki kardeşimizin yanında olması ve desteklemesi gerektiğini ifade ediyorum ve destekleyeceklerine inanıyorum. Sivaslılar Ahde Vefayı çok iyi bilirler o yüzden Cumhurbaşkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı kıymetini bilirler ve hep yüksek oy verirler. 31 Mart Mahalli seçimlerinde de Çekmeköy’de Sivaslı hemşehrilerimizin yanında olalım diyorum.” Dedi.

         Çekmeköy belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz ise yaptığı konuşmada “ Bu derneğe bir çok kere geldik, bize kapınızı gönlünüzü açtınız.  Burası kendi evimiz gibi,.. İki genç dinamik meclis üyesi adayımıza ciddi bir desteğiniz var, onlara nasıl sahip çıktığınızı görüyoruz bu akşam, Bende bu iki arkadaşımızla Çekmeköy’e hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşayacağım Allah’ın izniyle…  31 Martta bu şehre metro yapmayan, hizmet yapmayanların , bir çivi çakmayanların adresi belli, Ama bu şehre hizmet edecek, Muradına kavuşturacak, metro yapacak, çivi çakacak kişi istiyorsanız Ak Parti burada seçim sizin… “ dedi.

         

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vakıflar Genel Müdürlüğü 81 İlde İftar Sofrası KuruyorÖnceki Haber

Vakıflar Genel Müdürlüğü 81 İlde İftar S...

Çekmeköy’e Yeni Aile Sağlığı Merkezi AçıldıSonraki Haber

Çekmeköy’e Yeni Aile Sağlığı Merkezi Açı...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar