sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Sipahi Sevgisi Salona Sığmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sipahi Sevgisi Salona Sığmadı
Abone ol
Hüseyin Avni Sipahi’nin Taşdelen’de ki programı için sevenleri akın edince salona sığmayan kalabalık sokağa taştı. Sipahi sevenlerinden İstanbul’da Murat Kurum, Çekmeköy’de Ahmet Poyraz için oy istedi.

            31 Mart Mahalli Seçimlerine sayılı günler kala, Çekmeköy Taşdelen’de Sipahi fırtnası esti, Hüseyin Avni Sipahi’nin Turgut Özal Kültür Merkezi’nde düzenlediği programa yüzlerce insan akın edince salonda izdiham oldu. Salona sığamayanlar sokakta bekledi.  Dışarda ki kalabalık meşale ve havayi fişeklerle Sipahi’yi karşıladı. Aşırı kalabalık ve sevgi gösterileri yüzünden Sipahi’nin yerine gelişi uzadı. Hüseyin Avni Sipahi’ye salonda eşi ve çocukları eşlik etti. Ak Parti Çekmeköy Meclis Üyesi adaylarından U.Tolgahan Sipahi, Arzu Kepenek, İlhami Can programda yer  aldı.

         Programda konuşmasında aslında böyle bir program da konuşmayı  düşünmediğini ama bugün kendisini sevenlerin bir karar vermesi gerektiğini belirterek  “ Şimdi bir video seyretmenizi rica ediyorum bunu seyrettikten sonra bir karar vereceksiniz. Bu abinizi, kardeşinizi, evledınızı Bizi çöpe mi atacaksınız.  Yoksa onları mı çöpe atacaksınız. Bir karar vereceğiz bugün” diyerek kendisi hakkında  bir dernek te konuşan CHP meclis üyesi adayının  bir videosunu izletti. Video da konuşulanlar büyük tepki çekerek davetliler tarafından yuhalandı. Videoyu kapattıran Sipahi  “ Kardeşim size ders olsun, ders Hüseyin Sipahi’nin kardeşleri, arkadaşları, dostları, Çekmeköy’de yaşayanlar Çöp değildir. Annedir, babadır, abidir, dayıdır, dosttur, Kalleş değildir. Kardeştir. Kardeş ! Burası çöplüğe benziyor mu? Burası cennet, cennet … Bizi Çöpe gömeceklermiş Ha ! Bu toplumun gönlünde toplu ucu kadar yerim olsun bana yeter… “ dedi.

        Konuşması sürekli alkış ve sloganlarla kesintiye uğrayan Sipahi sevgi gösterileri ile oldukça duygulandı. Sipahi “ Bu millete beni tarttırmanın, beni kötülemenin ne anlamı var. Ben her zaman bu milletin yanındaydım onlar bu milleti tanımamışlar.  Önce kendilerine baksınlar, toplama kampı gibi olmuşlar. Birbirlerinin altında kuyu kazıyorlar. Benim onlarla işim yok. Keşke diyebilselerdi, sayın başkandan daha iyi hizmetler yapabilirim. Ama maalesef diyemiyorlar. Bizim yolumuz doğru kardeşlerim, sayın başkanımıza da rica ettim, bizi muzaffer eyleyecek ve onlara mahcup olmayacağız. ..   süreçte Ahmet Poyraz Başkanımla, kardeşimle de, Murat Kurum başkanımla da konuştum, metrodan, otoparklardan, kültür sanat faaliyetlerinden, bir çok konuda güzel düşünceleri var ve çpk iş yapacaklarına inanıyorum. Sizinde inandığınızı destek vereceğinizi biliyorum” dedi.

         Hüseyin Avni Sipahi neden Tayyip Erdoğan dediğini, birkaç anısını anlatarak paylaştı. İşte o yüzden insanlar ona mimmet ve şükranla yaklaşıyorlar , onu seviyorlar ve saygı duyuyorlar diyerek benim de sizlerden bir ricam var diyerek “ İstanbul’da benim de yakinen tanıdığım, koltuktan gücünü almayıp koltuğa güç veren Murat Kurum’u desteklemenizi rica ediyorum. İnanıyorum ki Murat Kurum Başa geçtiğinde Çekmeköy’de onun kalesi olursa insanlarımıza her yerde istihdam sağlayacağını biliyorum.  İkincisi de Ahmet Poyraz Başkanım 15 Yıldır hizmet yapıyor. Deprem, Korona, maalesef ekonomik krizler, savaşlar … yapmak istedikleri var, kitapçıklarımızda yeni projeler var, çok çalıştığını ve çalışacağını biliyorum onun için onun yanındayım ve bu yüzden onada destek vermenizi rica ediyorum. Bende bu vesileyle teraziye çıkmış oluyorum. Binlerce insan bir şey olursa gelin yakama yapışın ama bizi de bu seçimde en zirvede seçtirmenizi  istiyorum…  Yoksa adamlar şimdiden insanları çöpe layık gördüklerini açıkca belli etmeye başladılar…” dedi.

         Hüseyin Avni Sipahi daha sonra sahneye Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyelerinden, Uğur Tolgahan Sipahi, Arzu Kepenek ve İlhami Can’ı da sahneye davet ederek  takdim etti.

          Ümit ŞENER

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Çeksiad'ın Konuğu Ahmet Poyraz OlduÖnceki Haber

Çeksiad'ın Konuğu Ahmet Poyraz Oldu

Vakıflar Genel Müdürlüğü 81 İlde İftar Sofrası KuruyorSonraki Haber

Vakıflar Genel Müdürlüğü 81 İlde İftar S...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar