sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Serpil Erdoğan Milletvekili Aday Adayı Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serpil Erdoğan Milletvekili Aday Adayı Oldu
Abone ol
Çekmeköy’ün tanınmış simalarından namı değer “Çekmeköy’ün Serpil Ablası” Serpil Erdoğan Milletvekili aday adayı başvurusu yaptı.

              Deva Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı Kadın Çalışmaları Başkanı Serpil Erdoğan, bugün Çekmeköy Park Adana Restoran’da düzenlediği Basın toplantısı ile Deva Partisi’nden  İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

           Düzenlenen Basın toplantısına Deva Partisi İstanbul İl yönetim kurulu üyeleri Erdem Işıklar, Rıza İmamoğlu,ve Mehmet Selim Tahincioğlu, Çekmeköy Deva Partisi İlçe Başkanı Abdulkadir Kacamer, Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, Çekmeköy Gönüllü Anneler Derneği üyeleri, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, partililer ve basın mensupları katıldı.

            Basın toplantısında heyecanlı ve mutlu olan Serpil Erdoğan tüm katılımcılara içten teşekkürlerini sunarken deprem ve sel felaketlerinde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralı olanlara da acil şifalar diledi. Erdoğan konuşmasına şu şekilde devam etti. “ Ben öncelikle bir anne ve Mustafa Kemal Atatürk’ün bize verdiği haklar ile bir Türk kadını olarak toplumun içinde inandığım ilkelerin ışığında yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim.

            Bu ilkeler doğrultusunda tarihimizin en önemli seçimlerinden birine giriyor olmamız, benim de burada bir görev almam gerektirdiği hissi ile bir adımda ben atmalıyım kararı aldırdı. Çünkü bu seçim ülkemizin hem bugünü, hem de yarın için çok büyük önem arz etmektedir.

“ Siyaset sadece erkeklere bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir.”

            Cumhuriyet tarihi boyunca kadınlarımız memleketimizin inşasında büyük görevler üstlenmiş ve bu yolda büyük fedakarlıklar yapmıştır. Bende Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın “ Siyaset sadece erkeklere bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir.” Sözleri ile mensubiyetinden onur duyduğum Deva Partisi 28. Dönem Milletvekilliğine aday adayı olarak, güçlü ve yeni bir Türkiye’nin yolunda ülkemize hizmet etmek gayesi ile Milletvekili adaylık başvurumu sizlerle paylaşıyorum.

              Şimdi de aynı heyecan ve istekle ülkemizin aydınlık günleri için hizmet etmeye talibim, kadınlarımızın sesi olmaya, onların haklarını savunmaya, ehliyet ve liyakat sahibi cesur ve kararlı yeniliklere açık partimizin hazırladığı eylem planları ile teşkilatımızın desteğiyle bana düşen sorumlulukları yerine getirmeyi hedefleyen, sizlerin sesi olamk isteyen milletvekili aday adayıyım.

            Bugüne kadar benimle birlikte çıktığım her yolda bana destek veren değerli eşime ve aileme huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca her zaman desteklerini benden esirgemeyen ilçe başkanım Abdulkadir Kacamer, il başkan yardımcımız Rıza İammoğlu, Çekmüder Başkanım Yücel Evsen’e, yönetim kurulu üyelerimize, Deva ailesine, beni her zaman destekleyen arkadaşlarım, iş insanlarımız ve siz değerli basın mensuplarına vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Ümit ŞENER

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Bu Zor Günlerde Tüm Dostlarımızın, Uluslararası Örgütlerin Sergilediği Dayanışmayı Asla Unutmayacağız”Önceki Haber

“Bu Zor Günlerde Tüm Dostlarımızın, Ulus...

Nurdağı Ve İslahiye’de 214 Prefabrik Evi Daha Sahiplerine Teslim EdildiSonraki Haber

Nurdağı Ve İslahiye’de 214 Prefabrik Evi...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar