sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Sedat Erdem Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sedat Erdem Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
Abone ol
Çekmeköy’ün ve Armutlu’nun tanınmış İş insanı Sedat Erdem Çekmeköy MHP İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Sevilen İş İnsanı Sedat Erdem Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 1. Bölgeden Milletvekill Aday adaylığını Çekmeköy MHP İlçe Başkanlığında düzenlediği kalabalık basın toplantısında resmen açıkladı. MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce ve MHP İlçe Teşkilatlanma Başkanı Süleyman Bostancı ile basın toplantısına çıkan Sedat Erdem’e çok sayıda hemşerisi de destek olmak için salonda yer aldı.

                Yıllardır MHP teşkilatına hizmet verdiğini belirten Erdem 16 yaşlarında başladığı bu yolculukta artık 43 yaşına geldiğini ve bu bayrak için, devlet için mücadeleyi, hizmet etmeyi Ankara’da sürdürme kararında olduğunu söyledi. Erdem konuşmasına “ Sizlerin desteği ile çıktığım bu yolda nasip kısmet meselesi aday olamazsam dahi bir ülkücü kardeşiniz olarak bir milletvekili adayı gibi çalışmalara devam edeceğim. Niye onu söyleyeyim bizim ülkemiz şu anki konjoktürde artık bizim bana ne kardeşim ya, deyip kenara çekilecek insanlar değiliz. Ülkemizin milli değerleri, ülkemizin selameti, projelerimizin devamı için, milli beraberliğimiz için bizler artık bu işin içerisinde olmamız gerekiyor.  Biz karınca misali bu kutlu yolumuz da bir hizmetimiz olursa şeref duyarız. ..

               Bugün Çekmeköy’den startı verdik. İnşallah Ankara yolculuğumuz başlayacak. Ben hizmet adamıyım ben dahil, hiç kimse beni listeye koymadılar diye küsmemeli, bizler bu Ay yıldızlı bayrak için çalışacağız, mücadele edeceğiz. Bu ülkenin bayrak sevdalıları olarak bu ülkeyi bölmeye çalışanlara, Kürdistan hayali kuranlara karşı dik duracağız. Bugüne kadar çalıştığımızın daha fazlasını çalışacağız. Ben sahada olacağım, hiç kimse oturduğu yerden, sosyal medyadan bu ülkenin kaderini değiştirebileceğini sanmasın, Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakının ortağıyız. Genel Başkanımızın dediği gibi Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu anlamda da oyumuzu, gayretimizi, enerjimizi Milliyetçi Hareket Partisi olarak liderimizin göstermiş olduğu ışık doğrultusunda, liderimizin göstermiş olduğu gayret doğrultusunda mücadelemize devam edeceğiz…

             Beni bu akşam yalnız bırakmadığınız için başta ilçe başkanım Tahsin İnce olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

           

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erol Baydemir’den Ada’ya MektuplarÖnceki Haber

Erol Baydemir’den Ada’ya Mektuplar

“10 Soruda Kentsel Dönüşüm Kredisi” Soru Ve CevaplarıSonraki Haber

“10 Soruda Kentsel Dönüşüm Kredisi” Soru...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar