sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Sarıgazispor’dan Unutulmaz Gece

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarıgazispor’dan Unutulmaz Gece
Abone ol
Sancaktepe’nin en eski takımı olan Sarıgazi Spor Kulübü, unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı. Yoğun katılımın olduğu gecede sahne alan sanatçılar davetlilere eğlenceli saatler yaşattı.

Sarıgazi Spor Kulübü, uzun süre unutulmayacak bir organizasyona ev sahipliği yaptı. U 14 takım şampiyonluğu dolayı ile Doğanlar Düğün Salonu’nda düzenlenen dayanışma gecesine yoğun katılım olurken salonun tıka basa dolması dikkatlerden kaçmadı.

SPOR SEVERLER GECEYE  AKIN ETTİ

            Ekonomik zorluklara rağmen geceye katılıp takıma bu denli destek olunması örnek olunacak nitelikteydi. Turhan Çakır'ın sunuculuğunu yaptığı gecede; Halit Bilgiç, Ali Karabey, Orçin Kaya, Cihan Devran sahne aldı. Geleneksel hale gelen geceye; sporseverlerden, iş, STK ve siyaset dünyasından birçok tanıdık sima katıldı.

           Geceye; Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, CHP Sancaktepe belediye Başkan Adayı Alper Yeğin, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, MHP İlçe Başkanı Arzu Karalioğlu, İyi Parti Belediye başkan aday adayı Cemal Doğan, İyi Parti ilçe başkanı, Memleket Partisi ilçe başkanı Adem Kaya, Mahalle Muhtarları ve adayları, meclis üyeleri, sisvil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve spor severler katıldı.

 YÖNETİMDEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

             İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan gece, Kulüp başkanı Serdar Turhan’ın açılış konuşması ile başladı. Kulüp Başkanı Serdar Turhan, tüm misafirlere ‘Hoşgeldiniz’ diyerek başladığı konuşmasında “1987 yılında kurulan Sarıgazispor’un daha güçlü adımlarla yarınlara hazırlandığını söylerken, kendilerine destek verenlere ve gecede emeği geçenlere de teşekkür etti.

             Daha sonra kürsiye çıkan Başkan yardımcısı Daimi Derin kulüp hakkında davetlilere bilgi verirken yapılması gereken projelerden bahsetti. Sonrasında sunucu Turhan Çakır, yönetimdeki isimleri okuyarak teker teker sahneye davet ederek katılımcılara tanıttı. Son olarak davet edilen geceye katkıları olan iş adamlarına plaket takdimi yapılarak onurlandırıldı.

SANATÇILAR GECEYE RENK KATTI

               Gecede sahne alan sürpriz sanatçılar Ali Karabey, Orçin Kaya, Cihan Devran türküleri izleyenlerden tam not aldı. Gecenin finalinde ise sanat camiasının sevilen sesi Halit Bilgiç sahne aldı. Bilgiç kendine has sesi ve yorumu ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Davetliler bol bol halay çekip eğlencenin ve gecenin tadını çıkardı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Murat Kurum Çekmeköy'le İlgili Projeleri AçıkladıÖnceki Haber

Murat Kurum Çekmeköy'le İlgili Projeleri...

Sılaya Hasret Çekmeköy, Sivas İle BaşladıSonraki Haber

Sılaya Hasret Çekmeköy, Sivas İle Başlad...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar