sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Özgür Bursalı: Kılıçdaroğlu Yine PKK Ve FETÖ İttifakını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özgür Bursalı: Kılıçdaroğlu Yine PKK Ve FETÖ İttifakını Açıkladı
Abone ol
Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Kılıçdaroğlu’nın FETÖ ve PKK ittifakını ilan ettiği yeni kampanya afişine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

              Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.  Bursalı yaptığı yazılı açıklamada İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener’inde Kılıçdaroğlu ile birlikte hareket ederek PKK ve FETÖ üyelerini kurtararak devlet kurumlarına yerleştirmeye çalıştıklarını belirtti.

           Bursalı’nın yazılı açıklaması şu şekilde:

            “Kemal Kılıçdaroğlu “Masumlara tahliye,mağdurlara tazminat gelecek” programıyla, PKK ve FETÖ’yü hapislerden kurtarma ve yeniden Türk Devletinin içine yerleştirme planını bir kez daha açıkladı.Kim mağdurlar ve masumlar? Türkiye’de bugün "mağdur" olan iki kuvvet var: PKK ve FETÖ! Ankara’dan İstanbul’a yaptıkları sözüm ona Adalet Yürüyüşü de bu "masumları" kurtarmak içindi. Kılıçdaroğlu anayasayı, yargıyı ve hükümeti de bu yüzden “gayrimeşru” ilan ediyor.

            Altılı Masa, aslında Sekizli Masadır. PKK ve FETÖ de o masadadır. Hepsi kolkola Biden tayfasıdır. CHP ve İYİ Parti'nin başını çektiği bu masanın mağdurları ve masumları, PKK ve FETÖ’dür. İktidar stratejileri bu sözüm ona mağdurlarla iktidar olmaktır ve kaderleri ortaktır. Yakın zamanda CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, HDP/PKK’ya bakanlık vereceklerini ilan etmişti. Yine Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer, haklarında yargı hükmü olsa dahi FETÖ’cüleri cezaevinden çıkaracaklarını duyurmuştu. Bunlar kişilerin değil, CHP’nin stratejisidir.

           Şimdi Kılıçdaroğlu "mağdurlara tahliye, masumlara tazminat" diyerek PKK ve FETÖ ittifakını bir kez daha özetlemiş ve ilan etmiştir. Meral Akşener de bu ittifakın en önemli unsurudur. İYİ Parti'nin de varlık nedeni MHP'yi bölmek, PKK ve FETÖ'yü kurtarmaktır. İşlevleri budur. Türkiye'de hiçbir güç PKK ve FETÖ'yü mezarından çıkarıp yeniden orduya, yargıya, polise, kamu kurumlarına yerleştiremez. Tazminat veremez. Bu Türk Milletine meydan okumadır. Dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanhay İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katıldıÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanhay İşbirliği...

Çekmeköy’de Onbinlerce Genç Konserlerle CoştuSonraki Haber

Çekmeköy’de Onbinlerce Genç Konserlerle...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar