sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

MHP Çekmeköy Gazileri Yalnız Bırakmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Çekmeköy Gazileri Yalnız Bırakmıyor
Abone ol
MHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı Gaziler ile kahvaltıda Bir araya geldi.

MHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı Kore, Kıbrıs, Güneydoğu ve 15 Temmuz gazileri ile irtibatını hiç koparmıyor. Sık Sık düzenledikleri kahvaltı programı ile gazilerle bir araya gelerek onlarla hasbihal edip gönüllerini alıyor.

      T.B.M.M ‘nin 19 Eylül 1021’de Başkumandan Atatürk’e Mareşal rütbesi ve Gazi ünvanı verilmesinin 100.Yılında bir kahvaltı programı düzenleyerek gazilere 100.Yıla özel plaket vererek gönülleri alan MHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, düzenledikleri kahvaltı programı ile yeniden Gaziler ile bir araya geldi. MHP Taşdelen Bölge Başkanlığı’nda yapılan kahvaltı programında ev sahipliğini MHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı Şehit Yakınları ve Gazilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Mahmut Girginer yaptı.  Kahvaltı da Kore Gazisi Hüseyin İşkorkutan, kore’de ki anıları anlattı. Mevcut yasada yeri olan % 40 gazilik oranı şartının kaldırılması ile ilgili MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in T.B.M.M’sine sunduğu yasa teklifi ve teklifin güncel durunu ile ilgili olarak da gazilere bilgi verildi.

          Kore hükümetinin Kore gazilerini Kore’ye davet ettikleri programa bugüne kadar Hüseyin dedenin katılamadığını belirten Mahmut Girginer, Hüseyin dedenin ricası üzerine bu konu ile ilgilendiğini ve gerekli yerlerle iletişime geçtiğini bir sonraki geziye inşallah Hüseyin dedenin de katılım sağlayacağını ümit ettiğini belirtti.

         Kahvaltı sonrasında MHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na gelen gazileri burada İlçe başkanı Cenap Yağmur ve Yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Bir önceki kahvaltı programına katılım sağlayamayan gazilere plaketlerini  Başkan Cenap Yağmur ve MHP İlçe Başkan yardımcısı Mahmut Girginer  birlikte takdim etti.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 7
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Çekmeköy Gazeteciler Gününü KutladıÖnceki Haber

MHP Çekmeköy Gazeteciler Gününü Kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’i AğırlıyorSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Ale...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar