sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Kılıçdaroğlu'nun İtiraf Sözleri Ortalığı Yıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kılıçdaroğlu'nun İtiraf Sözleri Ortalığı Yıktı
Abone ol
Her ortamda ülkeye demokrasi getireceğine vurgu yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gizli protokoller yaparak gizli ve tek başına hareket etmesi en yakın destekçilerinde dahi hayal kırıklığı yarattı.
cüneyt ılgın 29 EKİM

         Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın CHP Genel Başkanı ile seçim öncesi gizli protokol yaptıklarını ve Kılıçdaroğlu’nun kendisine 3 bakanlık ve MİT Müsteşarlığını vereceğini itiraf etmesi ile siyasette büyük bir tartışma olmuş, CHP sözcüsü Faik Öztrak yaptığı açıklamada bunu yalanlamıştı bu itiraf ile kendisi yalancı durumuna düştü.

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam katıldığı bir televizyon programında sunucu Mehmet Akif Ersoy’un sorusu üzerine  Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıklaması ve bu konuda yorum yapmak istememesi çok  büyük tepki çekti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun sırf cumhurbaşkanı olabilmek için daha kimlerle ne tür pazarlıklar yaptığı ve karşılığında neler teklif ettiği merak konusu oldu. Canlı yayında ki itirafı sonrası sert tepkiler gelmeye devam ediyor... 

         İyi Parti Balıkesir Milletvekili Turan Çömez “Biz sahada kendisi için oy isterken, meğer o Ankara’nın karanlık dehlizlerinde pazarlıklar yapıyormuş.”

          Eski CHP'li Mehmet Sevigen, katıldığı CNN TÜRK canlı yayınında "Utanması lazım bir insanın. Ümit Özdağ ile olan protokole o bizim aramızdaki namusumuz diyor. Onu açıklamamak namustur diyor, asıl açıklamamak namussuzluktur. " dedi.

          CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju ÖzcanZavallısın…utanmadan yalan üstüne yalan söylüyorsun”

         Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan “Başka hiçbir söz ya da açıklama seçim mağlubiyeti nedeniyle duyduğum büyük üzüntüyü ortadan kaldıramazdı. Teşekkür ederim Sn.Kılıçdaroğlu! Ben ve benim gibi sırf bu ülkeye demokrasi, hukuk ve eşitlik gelsin diye gecesini gündüzüne katan binlerce insana büyük bir teselli bahşettiniz!   İyi ki olmamış!

         27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu “Dün akşamki program izledim. Millete hizmet iddialarımızın; hangi ucuz heves ve pazarlıkların, hangi mahcubiyetten mahrum tavırların ve hangi kifayetsiz siyasi kurnazlığın elinde, hususi olarak İyi Parti’ye, umumi olarak da muhalif seçmen ve Türk Milleti’nin değişim umuduna adeta pusu kurularak nasıl heder edildiğini  bizzat adayın kendisinden duymuş olduk.

         İyi Parti’yi masaya, Altılı Masa’yı gizli protokollere, milletin ümidini kendi siyasi hırsına kurban veren bu utanmazlık helalleşme vaatleriyle geçirdiği seçimin sonunda sebep olduğu bu yıkımı kimlerle ve nasıl helalleşerek telafi edebilir? Sizi izleyince herkes aslında kaybetmenizin sadece sizin; kuralsız, ilkesiz, ölçüsüz, kifayetsiz adaylığınızın doğal sonucu olduğunu bir kere daha görmüş oldu.

          Zaman sözlerinin bedelini ödemeye razı olanlar için çok büyük bir imkan ve güçtür. Söyledim, uyardım, yapmayın dedim dinlemediniz. Bu vebale ortak olmayacağım diyerek son bir dönüş imkanı vermeye gayret ettim, başaramadım. Hırsınızı devlete sızmak için kullanan şebekelere; emeklerimizi, şerefli gayretlerimizi, millet mücadelemizi kurban verdiniz. Bütün bu olanlardan sonra hissenize bir zerre utanma ve bir küçük özür bile düşmedi. Size yolunuz açık olsun denmez çünkü siz bizzat yolun engelisiniz.

             Gazeteci İsmail Saymaz "İmamoğlu'nun zoom’da toplanması etik değil, Kılıçdaroğlu'nun partisinden ve ortaklarından habersiz gizli mutabakat imzalayıp üç bakanlık ve MİT’i vermesi etik"

            Deva Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu”  Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem, Anayasa Değişikliği Önerisi ve Ortak Mutabakat Metni çalışmaları iki yıllık zorlu bir süreç içinde büyük bir özveri, güven ve şeffaflık zemininde hazırlandı. Çoğu zaman sadece gündüzlerimizi değil, gecelerimizi de bu sürece seferber ettik. Emeklerimizin neticesinde ortaya bir Türkiye vizyonu koyduk. Kaygılarımız hep vardı ama hiçbirisi tünelin sonundaki demokrasi ışığından daha değerli değildi. Güveni zor inşa edersiniz ama çok kolay harcarsınız.  Bu kadar kolay harcanmamalıydı.

          Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık “ Kılıçdaroğlu  çok büyük yalanlarla, gizli pazarlık ve mutabakatlarla bu halka en büyük haksızlığı yaptın. Sadece kendin kazanmak için birleştirmek adına aslında siyaseti paramparça ettin. Örgütüne, halka, gençlerin geleceğine haksızlık ettin. Seçilmeden  bu korkunç pazarlığı yaptın kim bilir kazandaydın ne yapardın? Her işte bir hayır!

         

          

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Özhaseki “İstanbul’a 350 Bin Konut Yapacağız”Önceki Haber

Bakan Özhaseki “İstanbul’a 350 Bin Konut...

Üniversite Adaylarına Tercih Danışmanlık HizmetiSonraki Haber

Üniversite Adaylarına Tercih Danışmanlık...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar