sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Kardeşlik Çarşısı İçin Çalışmalar Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kardeşlik Çarşısı İçin Çalışmalar Başladı
Abone ol
Çekmeköy Belediyesi Kahramanmaraş Afşin’de sosyal hayatı canlandırmak, esnafa ve halka destek sağlamak amacıyla “ Kardeşlik Çarşısı” projesini hayat geçiriyor.

              Geçtiğimiz ay tüm yurdu derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bölgede ilk andan itibaren çalışmalar yapan Çekmeköy Belediyesi yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. İlçede 300 adetlik konteyner kent inşasında sona gelen belediye ekipleri; Afşin’de sosyal hayatı canlandırmak, esnafa ve halka destek sağlayarak hayatı normalleştirme amacıyla 100 özel konteynerdan oluşan Kardeşlik Çarşısı’nın çalışmalarına başladı. 

               30 metrekarede ön cephesi tamamen cam şekilde planlanan Kardeşlik Çarşısı’na tüm vatandaşların ulaşabilmesi için Afşin’in 4 ayrı noktasına konumlandırma yapılacak. Fırat Çakıroğlu Caddesi’ne 30, belediye hizmet alanına 20, Ziraat Bankası yanına 18 ve pazar yerine 32 adet olmak üzere toplamda 100 adet dükkan, ilçe halkının ihtiyaçları dikkate alınarak yapılıp, temel ihtiyaçlara cevap veren berber, manav, terzi, bakkal gibi çeşitli ilçe esnaflarına teslim edilecek.

             Afşin İlçesinden sorumlu koordinatör olan Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi, Afşin Belediyemiz ve Afşin Kaymakamlığımızla istişareler yapıp çalışmalar gerçekleştiriyoruz diyen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “ Kardeş Şehir protokolümüzle Kahramanmaraş Afşin ilçesinin çeşitli noktalarına konumlandırılacak konteyner dükkanlar inşa edeceğiz. Burada ki temel amacımız şehrimizde hayatı normale döndürmek. Projemizle halkımız alışverişini kendi ilçesinde kendi esnafında yapacak. Yaralar sarılıncaya kadar Kahramanmaraş Afşin’de çalışmalar yapmaya devam edeceğiz,” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seçim Günü 600 Bin Güvenlik Personeli Görev AlacakÖnceki Haber

Seçim Günü 600 Bin Güvenlik Personeli Gö...

Balparmak Basın Mensuplarını AğırladıSonraki Haber

Balparmak Basın Mensuplarını Ağırladı

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar