sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Kadın Voleybol Takımımız Avrupa Şampiyonasında Çekmeköyü Temsil Edecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadın Voleybol Takımımız Avrupa Şampiyonasında Çekmeköyü Temsil Edecek
Abone ol
Aldığı başarılı sonuçlarla Hepimizin gurur kaynağı olan, Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımımız hedefini büyüttü, Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonasında mücadele edecek olan takımımız kupayı Çekmeköy’e getirmeyi hedefliyor.

           2021-2022 Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Kadınlar Şampiyonasında Türkiye 2.si olan Çekmeköyümüzün gururu İşitme Engelliler Kadın Voleybol takımımız Avrupa Şampiyonasında mücadele ederek kupayı Çekmeköy’e getirmeye çalışacak.

          Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği bugün düzenlediği basın kahvaltısında, bölgede görev yapan gazetecileri ağırladı. Kahvaltı sonrası basın mensuplarına bir değerlendirmede bulunan Denek Başkanı Sıtkı Aydemir, dernek takımları olan Kadın, Erkek Voleybol takımı ve Erkek Futbol takımlarının aldığı dereceleri anlattı. Derneğin kurulmasından bu yana kulübe maddi-manevi destek olan başta Çekmeköy Belediyesi olmak üzere, iş dünyası ve tüm Çekmeköy kamuoyuna teşekkür etti.

           Aydemir İtalya’da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Voleybol Şampiyonası’nda ev sahibi ekibi 3-2 mağlup ederek dünya şampiyonluğuna ulaşan İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımında 5 sporcularının bulunduğunu belirterek, alınan başarılardan büyük gurur duyduklarını söyledi.

           22-26 Kasım tarihlerinde İzmir’de yapılacak olan Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonası’nda da takıma çok güvendiğini belirten Sıtkı Aydemir “ Bizler iş insanlarımız, destekçilerimiz, işitme engelli genç kardeşlerimiz ve aileleri ile burada gönül birliği yapmış bir aileyiz.” Diyerek tüm Çekmeköylülerin bu ailenin bir bireyi olmaya ve destek vermeye davet etti.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uyuşturucu Baronu Memet Gezer, Türkiye’ye GetirildiÖnceki Haber

Uyuşturucu Baronu Memet Gezer, Türkiye’y...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Asgari Ücreti 5 Bin 500 Tl Olarak AçıkladıSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Asgari Ücret...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar