sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Fenerbahçe Grup Lideri Olarak Tur Atladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe Grup Lideri Olarak Tur Atladı
Abone ol
UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubunda Slovakya temsilcisi Spartak Trnava 4-0 mağlup eden temsilcimiz grup lideri olarak son 16’ya kalarak büyük bir başarıya imza attı.

                 Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu altıncı ve son hafta maçında Slovakya’nın Spartak Trnava’yı 4-0 yendi. Bu sonuçla puanını 12’ye yükselten Takımımız, grup lideri olarak adını üst tura yazdırdı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan maçta gollerimizi 35. dakikada Ferdi, 48. dakikada penaltıdan Tadic, 60 ve 62. dakikalarda Dzeko kaydetti.

                Grubun diğer maçında Ludogorets, Nordsjaelland'ı 1-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Fenerbahçe puanını 12'ye yükseltti ve averajla Ludogorets'in önünde grubu lider tamamladı. 12 puanlı Ludogorest ikinci, Nordsjaelland üçüncü, Spartak Trnava ise grubu son sırada tamamladı.      

          

                   Grup maçlarını değerlendiren ve hedefleri hakkında konuşan Teknik Direktör İsmail Kartal, “Bu maçı kazandıktan sonra her türlü gruptan çıkacağımızı biliyorduk. Hep bu gruptan lider çıkmak istediğimizi söyledik ancak iki mağlubiyet aldık. İdeal 11’imize yakın 11 ile bugün sahaya çıktık. Baştan sona oyunu domine ettik. 4-0 kazandık, daha da farklı kazanabilirdik. Ludogorets’in Nordsjaelland'ı 1-0 yenmesiyle birlikte biz daha farklı kazandığımız için gruptan lider çıkmasını bildik. Mutluyuz. Taraftarlarımız bugün de muhteşem destek verdi. Teşekkür ediyoruz. Oyuncularımı da tebrik ediyorum. Son 16’ya kaldık. Şubat ayı boş geçecek. İlk maçımızı mart ayının ilk haftasında oynayacağız.”

              “  Bizim burada gidebildiğimiz yere kadar gitmek sloganımız vardı. Şimdi son 16 turundayız. Final oynamak hatta kupayı kazanmak istiyoruz.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Aşkın Bak, Ömerli Sporcu Kamp Ve Eğitim Merkezi’nin Açılışını YaptıÖnceki Haber

Bakan Aşkın Bak, Ömerli Sporcu Kamp Ve E...

Çekmeköy Belediyesi’nden Öğrencilere Ulaşım DesteğiSonraki Haber

Çekmeköy Belediyesi’nden Öğrencilere Ula...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar