sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Emine Ün’ün Duygusal Anları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emine Ün’ün Duygusal Anları
Abone ol
Geçtiğimiz yıl annesini koronavirüs nedeniyle kaybeden Emine Ün, katıldığı televizyon programında duygusal anlar yaşadı.

Ünlü oyuncu, “2 yıl boyunca biz hep anneme koronavirüs bulaştıracağız diye korkardık. Ama annem bana geçirdi. Ve iyi ki geçirmiş diyorum çünkü onun o son zamanlarını hep birlikte geçirdik. O da bana bir hediye oldu. Lütfen çok dikkat etsin herkes. Bu çok hayati bir mesele.” dedi.

             Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Özlem Esra Adakul, Ekotürk TV’de seyircisiyle buluşmaya başladı. Her hafta sonu güzellik, sağlık, kültür sanat ve müzik alanında birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Adakul ve konukları, hayata dair her konuyu açık açık ve gerçeklerle dolu bir sohbeti Pembe Masa ile ekranlara taşıyor.

               Pembe Masa’nın ilk konukları ünlü oyuncu-sunucu Emine Ün ve yemek yazarı Sahrap Soysal oldu. Ekotürk ekranında buluşan konuklar, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

               Geçtiğimiz yıl annesini koronavirüs nedeniyle kaybeden Emine Ün, programda duygusal anlar yaşadı. “Zaman tabi ki her şeyin ilacı,” diyen Ün, duygularını şu ifadelerle anlattı: “Hiçbir zaman unutamayacağım yüreğimde hep sızı olacak annem. Babam da keza öyle. Onu da çok uzak bir tarihte kaybetmedim. 3 yıl oldu. İkisinin aynı anda yok olması zaten çok garip ve enteresan geliyor. Bazen uyanıyorum sanki yaşıyorlarmış, varlarmış gibi. Sonra olmadığını tabi ki biliyorum ama annemin vefatının Kovid-19 olacağı hiç aklıma gelmemişti. İnsanlar aslında şunu düşünmeliler, “Benim de başıma gelebilir.” Bunu demek gerekiyor. Sadece televizyonda seyrederken başkalarının başına gelebileceğini düşünmezsek, gerçekten bunu anlamaya çalışırsak, kendi hayatımızın ne kadar kıymetli olduğunu anlarsak. Hele böyle bir pandamı sürecinde başkalarının da hayatını tehlikeye atmamak adına çok hassas davranmamız gerekiyor. 2 yıl boyunca biz hep anneme koronavirüs bulaştıracağız diye korkardık. Ama annem bana geçirdi. Ve iyi ki geçirmiş diyorum çünkü onun o son zamanlarını hep birlikte geçirdik. O da bana bir hediye oldu. Lütfen çok dikkat etsin herkes. Bu çok hayati bir mesele.”

                Ünlü oyuncu, hayatında en çok özlem duyduğu şeyin ise geçmiş olduğunu söyledi. “Ailemle geçirdiğim vakitler şimdi benim için çok daha kıymetli odu benim için. Çünkü kayıplar yaşandığında daha çok özlem duyuluyor geçmişe. O yüzden keşke o yıllara tekrar dönebilsek, tekrar yaşabilsek. Hayallerime dalıyorum, rüyalarımda görüyorum. Çünkü çok rüyalarıma giriyorlar. Onlarla beraber yatıp kalktığım çok zaman var. Ama hayat devam ediyor. Ama beraber evde geçirdiğimiz vakitler benim için çok özel anlardı.” Diye konuştu.

              18 kitabı bulunan ve 6 binden fazla yemek çeşidi yaptığını söyleyen Sahrap Soysal ise “Bana hangi yemeği getirirseniz getirin hepsini yapabilirim. Meksika, Çin, İtalyan farketmez. Hangi yemeğin ne kadar iyi pişip pişmediğini sadece bakarak anlayabilirim. Yurtdışında sürekli olarak konferansalara katılıyorum ve Türk yemeğini anlatıyorum. Ardından da o yemeklerden yapıp, gelenlere ikram ediyorum. Bu lezzete inanamıyorlar. Türk mutfağı dünyanın en güzel mutfağı bana göre.” diye konuştu. Soysal, güzel yemek yapmanın sırrının ise sevgi olduğunu söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dilaver Koç” Çekmeköy’de 2024’ün Belediye Başkanı İyi Partili Olacak”Önceki Haber

Dilaver Koç” Çekmeköy’de 2024’ün Belediy...

CHP Çekmeköy Gazeteciler Gününü KutladıSonraki Haber

CHP Çekmeköy Gazeteciler Gününü Kutladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar