sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Deva Ümraniye Basın İle İstişare Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deva Ümraniye Basın İle İstişare Yaptı
Abone ol
Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş basın mensupları ile bir araya gelerek Ümraniye ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

           Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı ilçede yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi vermek, ilçe hakkında ki sorunları tartışmak için basın mensupları ile birlikte istişarede bulunmaya devam ediyor.

        Deva Partisi İlçe Başkanı Hasan Keleş ve Deva Partisi Ümraniye Kurumsal İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Süslü ilçe binasında basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelerek Ümraniye ile ilgili konuları görüşmek, istişarede bulunmak için yeniden bir araya geldi. Basın mensuplarına mahalle çalışmaları, yaptıkları programlar, ziyaretler hakkında bilgiler veren İlçe Başkanı Hasan Keleş aynı zamanda diğer partilerin ilçe yöneticileri ile zaman, zaman bir araya gelerek toplandıklarını belirtti. Keleş Ümraniye’nin kronikleşmiş sorunları ile ilgili çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmalar sonucunda çözüm önerileri ile birlikte yılbaşına doğru basın mensupları ile paylaşacaklarını söyledi.

         Basın mensuplarının sorularına da cevap veren Keleş, şuan ki tüm çalışmalarının Cumhurbaşkanlğı seçimlerine odaklı bir çalışma olduğunu, yerel seçimlere henüz odaklanmadıklarını belirtti.

         Ümraniye meydanı ile ilgili olarak meydan çalışmasını beğenmediklerini söyleyerek, deprem gerçeğine de vurgu yapan Keleş, Ümraniye’de vatandaşların acil durumda toplanacakları doğru dürüst meydan olmadığını hatta olabilecek yerleri dahi imara açmaya çalıştıklarını söyledi.

 

 

Deva Partisi İlçe Başkanı Hasan Keleş programa katılan basın mensuplarına kitap hediye etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
10 Doğru 10 Yanlış İle Sosyal Konut Projesi GerçekleriÖnceki Haber

10 Doğru 10 Yanlış İle Sosyal Konut Proj...

Eylül Ayında 21 Kadın Aile İçi Cinayetinde Hayatını KaybettiSonraki Haber

Eylül Ayında 21 Kadın Aile İçi Cinayetin...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar