sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Deva Partisi Kadın Çalışmaları Başkanları Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deva Partisi Kadın Çalışmaları Başkanları Bir Araya Geldi
Abone ol
Deva Partisi İstanbul İlçe Kadın Çalışmaları Başkanları Parti Kadın Politikaları Başkanı, İl Başkanı ve İstanbul Kadın Çalışmaları Başkanı önderliğinde il binasında bir araya geldi.

                Birlikte daha aktif ve başarılı nasıl çalışırızın istişaresi yapılan toplantıda SİYASETİN KADINLARA İHTİYACI VAR anlayışına sıkça vurgu yapıldı.  Geçtiğimiz günlerde Deva Partisi İstanbul İl Binasında İlçe Kadın Çalışmaları Başkanları Parti Kadın Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen, İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol ,  Kadın Çalışmaları Marmara Bölge Sorumlusu Sevda Durgun ve İstanbul İl Kadın Çalışmaları Başkanı Bahar Kayserilioğlu önderliğinde bir araya geldi. Saha çalışmalarının istişare edildiği ve eğitimlerin verildiği toplantıda ilçe başkanlarıda tecrübelerini ve sokağın nabzını aktardı. SİYASETİN KADINLARA İHTİYACI VAR ve DEVA KADINDA anlayışıyla siyaset yapan Deva Partisi kadınları vatandaşının partiye olumlu yaklaşımlarından oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.

              Parti Kadın Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen, kadınlardan özellikle ayrıştırıcı tutumlardan geri durmaları, toplumun yeterince gerildiği ve kutuplaştığı bir dönemde toplumsal barışı tahsis etmek için yola çıkmış bir partinin kadınları olarak daha sevgi dolu bir dil kullanmaları ricasında bulundu. Biz Kadın Kolları değiliz diyen Elif Esen, Bizler bütünün parçalarıyız bu yüzden ‘Kadın Çalışmaları’ dedik. Oldu bittiye gelen anlayışı reddediyoruz önerilere ve istişareye açık bir partiyiz. Sizler ilçe yönetiminin birer parçasısınız. Yönetimle uyumlu çalışarak toplumda dokunmadığımız kendimizi anlatmadığımız tek bir vatandaş kalmamalı. Bunu öncelikle ülkemizin ihtiyacı olan huzura kavuşması için yapmalıyız dedi.

             İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol kadınlar partimiz için çok önemli. Kadın sayısını arttırmak %35 kotamızı gerçekleştirmek tüm il ve ilçelerimizin hedefidir. Hepinizin katkılarıyla DEVA büyüyor dedi.

                Ardından sözü alan İstanbul İl Kadın Çalışmaları Başkanı Bahar Kayserilioğlu, Öncelikle hepinize aktif çalışmalarınız ve katılımınız için teşekkür ediyorum. İstanbul ili olarak başarılı olmamız önemli. Bizler uzlaştırıcı, fayda sağlayıcı birliktelik içerisinde çalışan kadınlarız. Sizlere bugün sahada daha verimli çalışabilmek adına eğitimler verecek ve sizlerinde fikirlerini dinleyeceğiz diyerek, ilçe başkanlarına sunum gerçekleştirdi. Daha etkin çalışma için yapılanların gözden geçirildiği ve genel bir değerlendirmenin yapıldığı toplantı sonrası kadınlar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cengiz Aktürk İlk Defilesi İle Göz KamaştırdıÖnceki Haber

Cengiz Aktürk İlk Defilesi İle Göz Kamaş...

İstanbul İçin Kuvvetli Rüzgâr ve Fırtına UyarısıSonraki Haber

İstanbul İçin Kuvvetli Rüzgâr ve Fırtına...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar