sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çerkez'e Destek Verdiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çerkez'e Destek Verdiler
Abone ol
CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez’e Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı destek açıklaması yaptı.

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez şehit yakınları ve gaziler için iftar verdi.  İftar sonrası, şehitler için Yasin okundu. Şehit yakınları ile yakından ilgilenen Çerkez çocuklara hediye verdi. İftar programında  herhangi bir konuşma yapmayan çerkez katılımcılara teşekkür etti.

           İftar programı sonrasında aynı restoranda  çay ve tatlı eşliğinde düzenlenen başka bir programda ise Orhan Çerkez, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan ve CHP Çekmeköy Belediye Meclis üyesi adayları Seyfettin Yıldırım, Bora Kılıç’ın da katılım sağladığı programda  Gelecek Partisi İlçe Başkanı Burhan Çiftçi ve partilileri ağırladı.

          Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Burhan Çiftçi  burada yaptığı açıklamada CHP Çekmeköy Belediye Başkanı Adayı Orhan Çerkez’i desteklediğini açıkladı. 

          Orhan Çerkez yaptığı konuşmada ilçe başkanı ve katılımcılara teşekkür ederek “ Sayın başkan Çekmeköy’ün sorunlarını biliyor. Çözümüde biliyor. Bizlerle birlikte bu sorunlara çözüm üretmek için vereceği destekten dolayı  bize, gücümüze güç katan siz değerli örgüt arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, inanın bana tek derdimiz ülke , tek sevgimiz milletimize hizmet, tek derdimiz Çekmeköy’ü rantçılardan kurtarmak. Tek derdimiz çocuklarımızın geleceği bu yolda bize destek verdiğiniz için teşekkür ederim. Sizleri utandırmıcam, mahçup etmicem” dedi.

          CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan’da yaptığı konuşmada “ Burada kıymetli başkanım desteğini açıkladı. Çok teşekkür ediyoruz hepinize, daha adil yönetilecek bir Çekmeköy için , daha yeşil bir Çekmeköy için yola çıktık Orhan başkanımızla birlikte, biliyorum ki 1 Nisan’da hep birlikte yöneteceğimiz bir belediyeyi kazanacağız. Hepinize tekrar çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Önceliğimiz Deprem Bölgesinin Ayağa KaldırılmasıdırÖnceki Haber

Önceliğimiz Deprem Bölgesinin Ayağa Kald...

Moskova’da Terör SaldırısıSonraki Haber

Moskova’da Terör Saldırısı

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar