sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Celal Erdoğan Spor Tesisleri Hizmete Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Celal Erdoğan Spor Tesisleri Hizmete Açıldı
Abone ol
Çekmeköy Belediyesi’nin Güngören Mahallesi’nde inşa ettiği Celal Erdoğan Spor Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

                Modern ve Model Çekmeköy vizyonu ile ilçeye yeni sosyal donatı alanları kazandırmaya devam eden Çekmeköy Belediyesi, Güngören Mahallesi’nde inşa ettiği Celal Erdoğan Spor Tesisleri’ni törenle hizmete açtı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde düzenlenen açılış törenine; Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Damla Doğru Yalçın, başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, adı tesislere verilen rahmetli Celal Erdoğan’ın annesi, babası, kardeşi, eşi, çocukları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Çelik ve Başkan Poyraz spor tesisini gezerek incelemelerde bulundu.

                Açılışı gerçekleşen tesiste yüzme ve aletli pilates branşlarında, alanında uzman hocalar eşliğinde verilen eğitimler ile sağlıklı yaşam hizmeti sunulacak. Çekmeköylü vatandaşlara hizmet veren tesise kayıt işlemi kimlik kartı ile bizzat müracaat ile gerçekleştirilecek.

                 Açılış töreninde selamlama konuşması yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Bu önemli ve büyük bir hizmet. Burası; Çekmeköy’de yaşayan binlerce insanımıza özel hizmet verecek çok önemli bir tesis olacak. Fitness salonları, saunası ve yüzme havuzuyla önemli bir tesisin açılışını yaptık. Kapalı mekanın yanı sıra; 80 bin metrekare alan içinde at binme ve ok atma imkanımız, sosyal tesislerimizle bir bütün halinde vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Geçtiğimiz yıl ebediyete uğurladığımız, beraber siyaset yaptığım ve çok önemli bir kardeşimin ismini buraya verip, ismini yaşatacak olmamız bizim için çok önemli. Tesisimize gelecek olan bütün Çekmeköylü misafirlerimiz bu ismi sordukları zaman inanıyorum ki onu rahmetle yad edecekler. Hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Veli Arslan “Sancaktepe’yi Türkiye Yüzyılı Şehri Yapmak İçin Hazırız ve Kararlıyız”Önceki Haber

Veli Arslan “Sancaktepe’yi Türkiye Yüzyı...

Çetin Çapan Basınla Bir Araya GeldiSonraki Haber

Çetin Çapan Basınla Bir Araya Geldi

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar