sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çeksiad’da Görev Değişikliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çeksiad’da Görev Değişikliği
Abone ol
Çeksiad Basın ve Halkla İlişkiler danışmanlığına Güngör Bozkurt’u getirdi. Bozkurt’un göreve getirilmesi, Basın Mensupları tarafından memnuniyetle karşılandı.

Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) düzenlediği Basın Kahvaltısı’nda, derneğin Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanlığına ÇEKSİAD üyesi Güngör Bozkurt’un getirildiğini açıkladı. Çeksiad’ın eski üyelerinden biri olan ve basın mensupları tarafından oldukça sevilen İşadamı Güngör Bozkurt Stil Reklam Group’un yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapıyor.

         ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, Basın kahvaltısında, yaptığı konuşmada dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Çeksiad Akademi’de yakın zamanda ilk eğitimlerin başlayacağını söyleyen Albayrak, ayrıca dernek merkezinde bir çok tanınmış ismin seminerler ve söyleyişiler yapacağını belirtti. Türkiye’de aile şirketlerinin kısa zamanda yok olup gittiğinin altını çizerek, bir marka haline gelememenin en büyük sebeplerinden biri eğitimin eksik olması ve firmaların kurumsallaşamamasının olması olduğunu söyleyen Albayrak bu yüzden dernek üyelerinin, ve onların gelecekte firmaların başına geçeceği çocuklarının eğitiminin öncelikli olduğuna vurgu yaptı…

        Başkan Erdal Albayrak görev değişikliği ile ilgili olarak, işlerinin yoğun olması sebebiyle daha önce görevi kabul edemeyen Güngör Bozkurt’u sonunda ikna ettiklerini ve Bozkurt’un bu görevi hakkıyla başarılı bir şekilde yerine getireceğinden kuşkusu olmadığını belirtti.

        Güngör Bozkurt ise yaptığı konuşmada, yıllardır her programda bir araya geldikleri basın mensupları ile sıcak bir ilişkilerinin olduğunu söyleyerek, bundan sonra birlikte yürütecekleri  bu görevde onların desteklerini istedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmeköy'de Jandarma Personeli Bağımlılıkla Mücadele İçin Eğitim AldıÖnceki Haber

Çekmeköy'de Jandarma Personeli Bağımlılı...

Ümraniye’de 7 Mahallenin İmar Planı Askıya ÇıkarıldıSonraki Haber

Ümraniye’de 7 Mahallenin İmar Planı Askı...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar