sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çeksiad Orhan Çerkez'i Ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çeksiad Orhan Çerkez'i Ağırladı
Abone ol
Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (Çeksiad) CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez’i dernek merkezi’nde ağırladı.

          31 Mart Mahalli Seçimleri yaklaşırken adayların STK ziyaretleri tam gaz devam ediyor. Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (Çeksiad) dernek merkezi’nde düzenledikleri kahvaltı programında Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan ve meclis üyesi adaylarını ağırladı.

         Çeksiad Başkanı Erdal Albayrak misafirlerine hoşgeldiniz diyerek “ Malumunuz seçim sürecine girdik. Çeksiad uzun bir aradan sonra bir siyasetçiyi ağırlıyor. Ben fazla konuşmayacağım, siyasetçilere mikrofonu bırakacağım, sadece bu siyasetin aramızda ki birliği, beraberliği, kardeşliği bu duyguları zedelemeden, kazasız, belasız, en iyi şekilde, en demokrat şekilde, gerçekleşmesini temenni ediyoruz. Ve tüm partilerimize Çekmeköy’de ki seçimde gönülden başarılar diliyoruz” dedi.

         CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez’de konuşmasının başında Çeksiad üyelerine kendisi hakkında bilgi verdikten sonra “  Yılların belediyecilik tecrübesi ile Çekmeköy Belediye Başkanlığına aday oldum. Çekmeköy ilçe olduktan sonra tam bir imar planı yapılamadı. İmar planı olmayınca şehir gelişemiyor. Şehrin gelişmesi için bunun mutlaka yapılması gerekiyor.  Yöneten arkadaşlar 2009’dan itibaren paln yapamayınca Çekmeköy çekilmez hale geliyor.  Buralar plan olmayınca köy düzeni gibi kalmış, sizlerde destek olursanız iktidara geldiğimizde yatırımcıların işlerini kolaylaştıracağız. İmar planı yapacağız. Hiç kimsenin hakkını gasp etmeden sizlere yardımcı olacağız. Mühim olan buralara yatırımcıların çekilmesi, AVM yok, özel hastane yok, sinema yok, sosyal tesisler yok, bunlar için mutlaka plan çıkması lazım, yatırımcılar güven ister bizim bunu vermemiz lazım, bizler şeffaf olarak bunu yapacağız.  Çekmeköy’e şehir kültürü getireceğiz. Bunu ortak değerler üzerinde buluştuğumuz zaman başaracağız. “ dedi.  Çerkez çeksiad üyelerinin ve basın mensuplarının sorularına da kısa cevaplar verdi.  Çerkez Pazar günü Çekmeköy Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek tanıtım programına herkesi davet etti.

         Kahvaltı programı hatıra fotoğraflarının çekimiyle son buldu.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeniden Refah Partisi’nde Toplu İstifa ŞokuÖnceki Haber

Yeniden Refah Partisi’nde Toplu İstifa Ş...

Çekmeköy Millet Bahçesi AçıldıSonraki Haber

Çekmeköy Millet Bahçesi Açıldı

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar