sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çekmeköy’ün Gururları ve Aileleri Sessizce İftar Yaptılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çekmeköy’ün Gururları ve Aileleri Sessizce İftar Yaptılar
Abone ol
Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü düzenlediği iftar programında, işitme engelli konuklarını ve ailelerini ağırladı.

                 Son zamanlarda Futbol ve Voleybol dallarında aldığı başarılı sonuçlarla Çekmeköy’ün gururu olan. Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü nün düzenlediği iftar programına Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, İyi Parti Belediye Meclis üyesi Bora Kılıç, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

                Çekmeköy Turgut Özal Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programında selamlama konuşması yapan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sıtkı Aydemir,  Yüzde yüz mükemmel olmasa bile mükemmele yakın işler başardıklarını belirterek “ Bu aziz mübarek ramazan ayında özünde çok anlam ifade eden iftarımıza katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum… Korkma toprağa sarıl, başını dik tut büyüyeceksin. Bizde yöneticilerimizle birlikte korkmadan yani sizlere, özümüze, yani kendi toprağımıza sarıldık. Mükemmel işler yapmaya başladık. Ben bugüne kadar emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum… Bu gece bu iftar yemeğimize sponsor olan şuan yurtdışında olması sebebiyle aramızda olamayan Turgut Toplusoy beyefendiye teşekkür ediyoruz. Bu organizasyon olsun diğer organizasyonlarımız olsun emeği geçen Başkan Yardımcımız Latif Coşar beye, Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz beye teşekkürlerimi sunuyorum.  Siz değerli işitme engelli kardeşlerim ve aileleri, hepinizi bu duyguyla saygıyla selamlıyorum. Şükranlarımı sunuyorum … Daha önce ifade ettiğim gibi hedefin güneş olsun, tutturamazsan da mutlaka yıldızlarla buluşursun…” dedi.

              Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’da konuşmasına herkesi selamlayarak ve kadir gecesini tebrik ederek başladı. “ Az önce başkanımız konuşmasında başarmaya yakın dedi. Ama bence çok büyük bir başarı var burada onun için sizleri tebrik ediyorum. Teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız diyorum. Hepinize hayırlı akşamlar, hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.

             Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ise “ Sıtkı Başkanın konuşmasından sonra, bir kez daha inancım keskinleşti. Sizlerle olmak , sizlerle bu ortamda bira arada olmak ve bu mübarek geceyi burada sizinle paylaşmak beni ziyadesiyle memnun ve mutlu etti. Allah sizden razı olsun, oruçlarınız kabul olsun.  Bayramınızı da şimdiden en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.  Kaymakam Çelik misafirleri sizden bir ricam var diyerek,  bayramda seyehate çıkacak olanları trafik kazalarına karşı uyardı.  

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sanatçı Alişan Üsküdar Sokaklarında Çöp TopladıÖnceki Haber

Sanatçı Alişan Üsküdar Sokaklarında Çöp...

CHP’li Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri Gazetecilerle İftar YaptıSonraki Haber

CHP’li Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar