sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çekmeköy Ak Parti'de Aday Tanıtımı Güçlü Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çekmeköy Ak Parti'de Aday Tanıtımı Güçlü Oldu
Abone ol
Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığının Aday Tanıtım Toplantısı Gövde Gösterisi gibi oldu.

              Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığının Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyeleri tanıtım programı büyük ses getirdi.  Eski Taşdelen Belediye Başkanı ve geçen üç seçimde Başkan Ahmet Poyraz’ın rakibi  Hüseyin Avni Sipahi’nin Çekmeköy’de Ahmet Poyraz’a, İstanbul İBB Seçimlerinde Murat Kurum’a destek açıklaması büyük alkış aidı.

            Çekmeköy Kapalı Sppor Komleksi’nde gerçekleşen programda büyük katılım oldu. Cumhur İttifakı ortaklarından MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Taksin İnce, BBP Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Arslan ‘ında katılım sağladığı program  Çekmeköy’de ki siyasi partilerin aday ve meclis üyelerini açıkladıkları en büyük program oldu.  Meclis üyeleri açısından da Ak Parti Çekmeköy , Çekmeköyün en çok ses getiren ve tanınan adaylarını açıkladı. Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan’ın takdim ettiği isimler arasında, Çekmeköyün sevilen siyasetçilerinden Hüseyin Avni Sipahinin oğlu Uğur Tolgahan Sipahi, yıllarca CHP Çekmeköy’de siyaset yapmış sevilen işadamı Şükrü Bakar, MHP Çekmeköy eski başkanlarından Cenap Yağmur dikkat çeken isimler arasında yer aldı. Çekmeköy Belediye Başkan yardımcıları Fatih Sırmacı ve Şahmettin Yüksel, Ak Parti Çekmeköy Kadın Kolları Başkanı Arzu Kepenek, Gençlik Kolları başkanı Semih Kember, Tayyip Tuna, MHP Çekmeköy’den Ahmet Emin Kakşi, Alparslan Şahinoğlu, Daştan Çelebi meclis üyesi adayları arasında yerini aldı.

         Programda Çekmeköy Sevenler Platformu üyeleri pankartları ile destek olurken, misafirler arasında Çekmeköy’ün çok tanınmış simaları, muhtarlar, işadamları da yerlerini aldılar.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti Çekmeköy Seçim İçin Sahaya İndiÖnceki Haber

İYİ Parti Çekmeköy Seçim İçin Sahaya İnd...

Orhan Çerkez Kuaförlerle BuluştuSonraki Haber

Orhan Çerkez Kuaförlerle Buluştu

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar