sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

BBP Çekmeköy Basın İle Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BBP Çekmeköy Basın İle Bir Araya Geldi
Abone ol
Büyük Birlik Partisi ( BBP) Çekmeköy Ilçe Başkanı Sedat Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri bölgede görev yapan Basın mensupları ile bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi Çekmeköy ilçe Başkanlığının Süslü Bahçe Cafe Restoran’da düzenlediği Basın yemeğine BBP Çekmeköy İlçe Başkanı Sedat Yalçınkaya ve BBP Çekmeköy İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.

              2021 Yılının 11. Ayında ataması yapılan ve 27 Şubat 2022 de kongre sonrası başkanlığını perçinleyen BBP Çekmeköy İlçe Başkanı Sedat Yalçınkaya, gazeteciler ile bir araya gelerek hem tanışma, hem de ilçede ki yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı.

          Selamlama konuşmasında; Çekmeköy’de birilerinin seçtiği, getirdiği, birilerinin bizi seçmeye dayattığı siyasetin içinde olmayacaklarını vurgulayan Yalçınkaya yönetim kurulu üyelerini göstererek “ Biz siyasetimizi, bu arkadaşlarımız ile birlikte kendi seçtiğimiz insanların seçilmesini sağlamaya çalışacağız. O anlamda bizim Çekmeköy ile ilgili düşüncelerimiz var. Çalışmalarımız devam ediyor. Allah izin verirse önceliğimiz tabii ki genel seçimler, hazırlık anlamında elimizden geleni yapıyoruz. Ondan sonra Çekmeköy’ün yerel yönetimi ile ilgili üzerimize ne düşüyorsa bu pırıl pırıl yönetimimle inşallah bunu başaracağız. Biz sefere çıkacağız. Zafer Allah’tan “ dedi.

         Yalçınkaya “ Bizim maddi olarak hiç kimseden bir beklentimiz yok, gücümüzün yettiğiyle ben ve ekibim bunu karşılarız. Birilerinden bir şeyler istemeye başlarsak, sonrasında vermeye de başlarız. Biz elimizden gelen her şeyi Büyük Birlik Partimiz için feda etmeye hazırız. Partimiz çok büyük yere gelir. Yada gelmez bilmem ama biz şehit liderimizin dediği gibi “Milyonlarca Yanlış insanın peşinde yürümektense , doğru tek kişinin peşinde yürümeyi tercih ederim” Biz bu niyet ve zihniyetle bu davaya girdik, devam da edeceğiz. Burada ki arkadaşlarımda belki başka yerlerde de başarılı olabilirdi. Ama biz BBP’de de çok başarılı olacağımıza ve Çekmeköy’de en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” dedi.

       Bir partinin fetih kutlamaları kapsamında madenler meydanında iki kadın sanatçı ile raks ederek kutlama çalışmaları, tekbirler ile dualar ile feth edilen bir İstanbul için, bizim örfümüze, geleneğimize sizce ters düşmez mi? Sorusuna Yalçınkaya “ BBP olarak bu düşünceleri değerli görseydik zaten orda olurduk. Bizim için yaptıklarının hiçbir anlamı yok, Biz kendimizi öncelikle İslami bir parti olarak tanımlıyoruz. O yüzden de buradayız. Onların raks etmesi veya şarkı söylemesi bizi çok bağlayan bir şey değil, etkinliklerini yapsınlar, biz kendi yolumuza bakacağız. Bizim yolumuz inşallah Allah yolu, Peygamber yolu… “ dedi.

         Başka bir soru üzerine Yalçınkaya, genel seçimlerde Cumhur İttifakını desteklediklerini ama yerel seçimlerde ise belediye yönetmek için çalıştıklarını ve kendi adaylarını çıkaracaklarını belirtti.

       

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeniden Refah Partisi’nin Fetih Kutlaması Takdir AldıÖnceki Haber

Yeniden Refah Partisi’nin Fetih Kutlamas...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un Fethi’nin 569. Yılı Kutlama Töreni’ne katıldıSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un Fethi...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar