sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Başkan Çerkez Çekmeköylülerle Kucaklaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çerkez Çekmeköylülerle Kucaklaştı
Abone ol
Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ilk görev gününde belediye bahçesinde Çekmeköylü vatandaşlarla ve personellerle buluştu.

           31 Mart Yerel Mahalli İdareler Seçimlerinde Çekmeköy Belediye Başkanlığını kazanan Orhan Çerkez, görevi devraldıktan sonra belediye merkez binasında görev yapan personellerle buluşup karanfil takdim etti. Başkan Çerkez daha sonra belediye bahçesinde toplanan kalabalığa hitap etti. 

           Başkan Çerkez bahçede toplanan yurttaşlara yaptığı konuşmada; “Çok değerli ilçe başkanım, il başkan yardımcılarım, partimizin örgütümüzün değerli elemanları, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız ilçe yönetimimiz çok değerli Çekmeköylü komşularım. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Burada yıllarca özlediğimiz sosyal demokrat belediyeciliğin yönetim anlayışına özlemimizi gidermek için toplandık.  45 gündür yola düştük, alın teri akıtıp çalıştık. Bizleri yalnız bırakmayan tüm örgüt mensuplarımıza, ailemize, uzaktan arayıp desteklerini esirgemeyen herkese en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Bundan sonra seçim süreci bitti. Bugünden itibaren adil ve namuslu bir yönetimle ilçemizi yönetme zamanı geldi” dedi.

Çekmeköy’ü Sevgi İlçesi Haline Dönüştüreceğiz

             Çekmeköy'ün çocuklarına, gençlerine ve  kadınlarına sözümüz var. Bu şehre sözümüz var. Çünkü hizmet edeceğiz. Onların geleceğe yönelik hayallerini mutlaka gerçekleştireceğiz. Çekmeköy’ümüzü sevgiyle saygıyla hoşgörüyle yönetip, sanata ve sanatçıya değer veren bir ilçe haline getireceğiz.  Çekmeköy’ü sevgi ilçesi haline getirmeye söz vermiştim. O sözümün arkasındayım. İlçemizin değerli hizmetleri hak ettiği düşünüyorum, bu doğrultuda elimizden gelen her şeyi örgütümüzle, yol arkadaşlarımızla ve en önemlisi komşularımızla başaracağımıza inancımız tamdır “ dedi.

Kimsesizlerin Kimsesi Olacağız

             Başkan Çerkez sözlerini şöyle sürdürdü; “ Özellikle 90'lı yıllarında yarıda kalan bir sosyal demokrat belediyeciliğimiz vardı. Rahmetli Sırrı Çelik başkanımızı buradan rahmetle anıyorum. Onun bıraktığı yerden biz devam edeceğiz, bizden sonra sizler devam edeceksiniz. Sizlere her zamankinden daha fazla  ihtiyacımız var. Bu ilçeyi birlikte, adil, hakkaniyeti ve herkese eşit mesafede durarak yöneteceğiz. Kimsesizlerin kimsesi olacağız. iyi ki buradasınız iyi ki varsınız,” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmeköy Belediyesinde Yeni Dönem BaşladıÖnceki Haber

Çekmeköy Belediyesinde Yeni Dönem Başlad...

İmamoğlu Çerkez’e Başarılar DilediSonraki Haber

İmamoğlu Çerkez’e Başarılar Diledi

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar