sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Bakan Murat Kurum ÇEKSİAD'ın Misafiri Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Murat Kurum ÇEKSİAD'ın Misafiri Oldu
Abone ol
Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) Bakan Murat Kurum’u dernek merkezinde ağırladı.

                Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Çekmeköy’de, Çekmeköy  Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) üyeleri ile dernek merkezinde bir araya geldi. ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Bakan Murat Kurum’a, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Bakan danışmanları eşlik etti.

        Bakan Murat Kurum işadamlarına hitaben yaptığı konuşmaya;   

            “Ülkemizin büyümesi, gelişmesi için her zaman sanayicilerimizle, işadamlarımızla el ele vererek ülkemizi ihya etmeye çalıştık. Bundan sonra da aynı anlayışla hizmet vermeye devam edeceğiz.  Sizlerinde ülkemize kattığınız her değer için teşekkür ediyorum” diyerek başladı.

            Kentsel dönüşümün önemine de dikkat çeken Bakan Kurum “ İstanbul’un güçlü olması geleceğe güvenle bakılması açısından son derece önemli, inşallah bu süreci hep birlikte yöneteceğiz. İstanbul’u dirençli hale getirmek, emin olun doğuda, güneydoğu’da terörle mücadele bağlamında verdiğimiz mücadele kadar önemlidir. Ülkemizin milli güvenlik meselesidir. "‘Yarısı Bizden’ projemize şu ana kadar 860 bin bağımsız bölümü içeren 210 bin başvuru yapıldı." dedi.

          Bakan Kurum hiçbir zaman mazlumun, ihtiyaç sahibinin kimliğine bakmadıklarını belirterek 14 Mayıs seçimi sonrası muhalefet tarafından depremzedelere yönelik kötü söz ve hareketleri yanlış bulduğunu söyleyerek “ Bize inansın inanmasın, bize oy versin vermesin, dini, dili, ırkı, inancı, mezhebi ne olursa olsun biz vatandaşlarımıza hizmetlerimizi eşit şartlarda götürmeye gayret gösterdik. İşte en son Defne Hastanesi; hastanenin temelinde bir sürü laf ortaya çıkardılar. Sizi kandırıyor dediler. Ama ne oldu biz 60 gün içerisinde hastanemizi tamamladık, milletimizin hizmetine açtık. Orada bize çıkan oy % 8 idi. Gene de biz milletimize söz verdiğimiz hizmeti en kısa zamanda tamamladık. Elazığ’da, Malatya’da, Trabzon’da, Rize’de, Bartın’da, Giresun’da, doğal afetler oldu gene aynı anlayışla hizmetlere devam ettik.  25 Yıldır yönettikleri İzmir’de deprem oldu, biz 2 saat sonra yine oradaydık ve sokak, sokak yapılması gerekenleri yaptık aynı zamanda İzmir tarihinin en büyük dönüşümünü gerçekleştirdik. Söz verdik sözümüzü tuttuk. Onlar gibi meydanlarda boş vaatler verip, yapacağız deyip bu sözü unutanlardan olmadık… “ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmeköylüler Fettah Can Konseriyle CoştularÖnceki Haber

Çekmeköylüler Fettah Can Konseriyle Coşt...

Türkiye İstikrara Devam Dedi. Lider ErdoğanSonraki Haber

Türkiye İstikrara Devam Dedi. Lider Erdo...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar