sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Anadolu Yakası Ordulular Derneği Basınla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolu Yakası Ordulular Derneği Basınla Buluştu
Abone ol
Merkezi Çekmeköy Taşdelen’de bulunan Anadolu Yakası Ordulular Derneği geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği kongre sonrası ilk buluşmasını basın mensupları ile yaptı.

                Anadolu Yakası Ordulular Derneği  Çekmeköy Taşdelen’de bulunan kendilerine ait ve yenilenen dernek merkezi’nde gerçekleştirdikleri kongre sonrası ilk misafir olarak ilçede görev yapan basın mensuplarını ağırladı. Yenilenen yönetiminde meslekdaşımız Murat Doğan’a da yer veren dernek başkanı Cemal Genç  yaptığı selamlama konuşmasında  “Millete Yük Olan değil, Hizmet eden bir derneğiz” düsturu ile hareket ettiklerini belirterek  “Göreve geldiğimizde Pandemi sürecini yaşadık, lakin hiç etkinlik çalışma yapamazken dernek merkezimizin tadilatını yaparak çok amaçlı bir salon haline getirdik. Bundan sonra ise ; Öğrencilerimize burs, dernek merkezimizde hanımlara ve gençlere kurslar yapacağız. Ayrıca sosyal kültürel etkinlik yapacağız. Bizi kırmayıp ilk basın buluşması programımıza katılan siz değerli basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

           Programda basın mensupları ve yöneticiler tek tek kendilerini tanıtarak, dilek ve temennilerini ilettiler.         

           Programa ;  Tüm dernek yönetimi, Ordulu iş insanı ve Çekmeköy’ün Güveç üstadı Şükrü Bakar, basın mensuplarından Murat Doğan - Altaş TV İstanbul Temsilcisi, Ümit Şener – Bizim Bölge Gazetesi G.Y.Y, Musa Has  - Merkezden Haber, Zafer Yılmaz – Etraf Gazetesi, Muhterem Yüksel - İşteVizyon Gazetesi, Serkan Süslü  - Haber Express, Durmuş Acar – Haber Max, Mahmut Boydak – Metropol Haber, Kenan Baylan -  Yerel Gazete, Raif Çevirme – Türkiye Manşet, Bayram Sekendiz – Ordu Basın, Hüseyin Kaba- Çekmeköy birlik ve Gürhan Demirtaş - Haber Pusulası katılım sağladı.

        Programda Ordunun meşhur yemeklerinden Kara Lahana Çorbası, Güveç ve yemek sonrası fındık ikram edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhur İttifakı Çekmeköy’de Tam Kadro SokaklardaÖnceki Haber

Cumhur İttifakı Çekmeköy’de Tam Kadro So...

Ziraat Türkiye Kupası Kura Çekimi YapıldıSonraki Haber

Ziraat Türkiye Kupası Kura Çekimi Yapıld...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar