sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Ak Çekmeköy Büyük Vefa İftarını Gerçekleştirdi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Çekmeköy Büyük Vefa İftarını Gerçekleştirdi.
Abone ol
Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, partide görev almış tüm teşkilat mensuplarını düzenledikleri “Büyük Vefa ve Kardeşlik İftarı” Programında ağırladı.

Çekmeköy Belediyesi Nikah Sarayı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine her zaman olduğu gibi yine büyük katılım oldu. Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan’ın tek tek bütün masalara giderek selam verdiği programa Ak Parti İstanbul Milletvekili Ümmü Gülşen Öztürk,  Çekmeköy Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz da katılım sağladı.

            Ak Parti’nin geleneksel hale getirdiği kurulduğu günden bu yana teşkilatlarında görev almış bütün mensuplarının davet edildiği “Büyük Vefa  ve Kardeşlik İftarı” programı her sene Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı tarafından da veriliyor. Büyük katılımın olduğu iftar programında  selamlama konuşması yapan başkan Akın İlhan Ak Partinin bir Vefa hareketi olduğunu, bu vefanın Ak Parti’ye gönül verenlerin tamamını kucaklamak olduğunu, vefanın sadece hatırlamak değil aynı zamanda unutmamak olduğunu belirterek “Kıymetli misafirler biz Ak Partiyiz. Büyük bir aileyiz. Biz bir vefa hareketiyiz.  Ak Parti  ailesi olarak, Milletimizin hizmetinde yorulmadan çalışmaya, birliğimizi dahada sağlamlaştırarak inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz “ dedi.

Akın  İlhan konuşmasına şöyle devam etti  “ Bugüne kadar girmiş olduğu bütün seçimlerden zaferle çıkmış bir teşkilatın ilçe başkanı olarak sizlere hitap etmenin büyük haklı bir gururunu yaşıyorum. Bu kutlu yolda yorulmadan, durmadan devam edeceğiz. Bugün daha çok desteklerinize ihtiyacımız var. Bugünlere kolay gelmedik. Şehrimize hizmet kazanımlarının yok olmaması için desteklerinize ihtiyacımız var. İstanbul’un kayıp yıllarını geri getirmek istiyoruz. Fatih’in emanetini ehline teslim etmek istiyoruz. İstanbul ve Çekmeköy’ü İBB’nin hizmet kervanıyla buluşturmak istiyoruz. İstanbul’da fetret devrine son vermek, İstanbul’u Murad’ına kavuşturmak istiyoruz. İşte o yüzden desteklerinize ve dualarınıza talibiz. .. Başaracağız buna inanıyoruz. Çünkü çalışıyoruz.  Başarı Rabbimizin çalışanlara bir lütfudur.  Bu yüzden kazanacağımıza inanıyoruz. Daha önce söz vermiştik Çekmeköy’ü Ak Parti’nin kalesi yapacağız demiştik. 31 Mart’ta yeniden Poyraz’ı sert estireceğiz” dedi.

         Çekmeköy Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz iki büyük salonu da dolduran misafirlere teşekkür ederek konuşmasına başladı. Poyraz “ İnşallah Pazar Günü 13:30’da büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Kurum’un ve Bakanımızın da katılımıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yapmadığı  ama Ulaştırma Bakanlığımızın yapıp bitirdiği Taşdelen için, Alemdağ için, Çatalmeşe, Nişantepe için çok önemli olan kavşağı açacağız” diyerek vatandaşları açılışa davet etti.

Ak Parti İstanbul  Milletvekili Ümmü Gülşen Öztürk konuşmasında “  Allah razı olsun Ahmet başkanımız  geçmiş dönem bütün vaatlerini  yapmış ve tamamlamış bir lider olarak bizim göz bebeğimiz olmuştur. Şimdi bu dönemde ki projeleri lansmanında seyrettik, hepsi birbirinden çok güzel, hayırlısıyla onları da tamamlayacak ama her şeyden önemlisi  birde İBB var onu da inşallah alacağız… Rabbim dualarımızın kabulüyle afiyet olsun” dedi.

           Çekmeköy Belediyesi Nikah Sarayı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeği sonrasında  Çekmeköy Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan ve Çekmeköy Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz kılınan teravih namazı sonrası Taşdelen Yusuf Cebir Camii yanında vatandaşlara sahlep ikramında bulundular.

Ümit ŞENER

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmeköy’e Yeni Aile Sağlığı Merkezi AçıldıÖnceki Haber

Çekmeköy’e Yeni Aile Sağlığı Merkezi Açı...

İmamoğlu Çerkez ile Çekmeköy'de Hitap EttiSonraki Haber

İmamoğlu Çerkez ile Çekmeköy'de Hitap Et...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar