sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Ahmet Poyraz Crea Centers’da Gençlerle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahmet Poyraz Crea Centers’da Gençlerle Buluştu
Abone ol
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği “Genç Mikrofon” programında gençlerle Crea Centers’da buluştu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Genç Mikrofon” programı çerçevesinde lise 11. sınıf öğrencileri bu hafta Crea Centers’da bir araya geldi. Başkan Poyraz, öğrencilere Crea Centers’ın açık ve ortak çalışma alanları, toplantı odaları, tasarım, müzik ve fotoğrafçılık atölyelerini gezdirerek projenin oluşum sürecinden bahsederken,  merkezin hangi işlevlerle ve nasıl kullanılacağı hakkında da gençleri bilgilendirdi.

               Merkez turunun ardından, Çekmeköy’e yapılan yatırımlar, yapılması planlanan projeler ve mevcut durum durum hakkında öğrencileri bilgilendiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz gençlerden gelen soruları tek tek not alarak cevapladı.

Crea Center nedir, ne yapar?

               Çekmeköy Belediyesi liderliğinde, Avrupa Birliği Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı desteği ile hayata geçirilen Crea Center Projesi, günümüzde önemli bir sektör haline gelen kültürel ve yaratıcı endüstriler alanındaki sanatçı, tasarımcı ve girişimciler için uluslararası işbirliği, fiziki ortam ve ekipman kullanımı desteği vererek serbest çalışma, ortak çalışma ve yaratıcı düşünme ortamını sağlıyor.  Crea Center ile Karadeniz Bölgesi'nde yaratıcı endüstrilerin bölgenin yüksek potansiyeli ile ilişkili olarak geliştirilmesi, gelir ve istihdam açısından önemli katkılar sağlayacak hale getirilmesi hedefleniyor. Projede yer alan tüm ortak kurumların katkısı ile 5 ülkede yaratıcılık merkezleri açıldı.

             Crea Center Çekmeköy başvuruları ve bilgi için aşağıdaki uzantıları kullanabilirsiniz.

Başvurular: http://creacenter.cekmekoy.bel.tr/

Web Sitesi: www.creacenters.com

Detaylı bilgi: info@creacenters.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Teröristlere Ait Çok Sayıda Silah Ve Mühimmat Ele GeçirildiÖnceki Haber

Teröristlere Ait Çok Sayıda Silah Ve Müh...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İstanbul’da Muazzam MitingSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İstanbul’da Mu...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar