© Bizim Bölge Haber 2021

DEVA Ümraniye Adayı Faik Eren Oldu

Deva Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı Faik Eren ilk buluşmasını basın mensupları ile yaptı.

            31 Mart Mahalli seçimlerine kendi adayı ile girecek olan Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı genç ve güçlü bir isimle sahalara iniyor. Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş, partinin ilçe merkezinde basın mensupları ile gerçekleştirdiği  toplantıda Ümraniye Belediye Başkan adayları Faik Eren’le basın mensuplarına tanıştırdı.

         Başkan Hasan Keleş, DEVA Partisi ilçe başkanlığı açıldıktan bu yana parti içinde, yönetim kurulu üyesi olarak  görev alan Eren’in Ümraniye için yeni bir nefes olacağını belirtti.

        Ümraniye Belediye başkan Adayı  İşadamı Faik Eren siyasi hayatına DEVA Partisi ile başladığını söyleyerek kısaca kendisinden bahsetti. Eren Ümraniye’de hizmet olarak güzel işler yapacaklarını belirterek “ Vatandaşlarımızın partimize ilgi ve alakası çok güzel, bu bizim ilk seçimimiz olacak Ümraniye’de değişim ve hizmet isteniyor. Eksiklikleri ve halkın ne istediğini iyi biliyoruz. Liyakatli kadrolarımızla bu işin nasıl yapıldığını Ümraniye’de göstereceğiz.” Diyerek  kısa zaman içinde açıklayacakları projelerinin bir kaçından örnek verdi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER